Sistema Baranes

Sistema Baranes

El Sistema Baranes de Cortizo, per a terrasses i balcons, permet contemplar gran varietat de solucions gràcies a la seva extensa gamma d'accessoris i als colors d'acabat que ofereix. Read more...

Finestra Cor Galícia Premium de Cortizo

Finestra Cor Galícia Premium de Cortizo

La sèrie Cor Galícia Premium és un sistema mixt, alumini-fusta, amb el qual podem donar resposta a les més altes exigències de facilitat de manteniment i durabilitat sense renunciar a la personalitat i la calidesa de la fusta a l'interior. La possibilitat d'escollir...

Finestres practicables Cor de Cortizo

Finestres practicables Cor de Cortizo

Les finestres practicables d'alumini Cortizo Cor disposen d'una àmplia gamma de perfils perquè puguin adaptar-se a cada projecte. Està disponible en diverses profunditats de marc, anant de menys a més en funció de les demandes de control tèrmic que se'ls exigeixi i...

Corredisses d’alumini Cortizo

Corredisses d’alumini Cortizo

Corredisses d'alumini Cortizo que garanteixen gran estanquitat i aïllament, alhora que possibiliten cobrir grans buits amb vidre. Disponibles en diverses profunditats de marc -des dels més senzills de 60mm fins als de les elevables de 140mm- i amb àmplia gamma de...

Portes d’entrada Millenium de Cortizo

Portes d’entrada Millenium de Cortizo

Les portes d'alumini Millenium de Cortizo, per entrades de locals comercials i edificis, presenten solucions de rematada a terra i trobades compatibles amb la resta de sistemes d'Alumini Cortizo. Es poden utilitzar per a sortida d'emergència amb dispositius antipànic....

Persianes de lamel·les Cortizo

Persianes de lamel·les Cortizo

Les persianes d'alumini d'ús exterior de Cortizo -Tamís i Mallorquina- constitueixen un sistema de control solar amb el qual és possible graduar l'entrada de llum en interiors de manera que s'estalvia energia a l'hora de climatitzar els espais. Disponible amb...

Verandes i lluernes Cortizo

Verandes i lluernes Cortizo

El sistema de verandes d'alumini de Cortizo, amb RPT, disposa d'una àmplia gamma de muntants i travessers que dóna solucions amb unes excel·lents prestacions tèrmiques i acústiques. Permet integrar nous espais a l'interior sense treure lluminositat. Read more...

Microventilació i Salubritat

Microventilació i Salubritat

Les finestres són cada vegada més hermètiques, amb el que s'estalvia en despesa energètica. Però això ha creat un nou problema: la deterioració de la qualitat de l'aire de l'interior de l'habitació. Per exigència legal de salubritat, les noves finestres han...

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía