Sistema Baranes

Sistema Baranes

Baranes d’alumini amb la garantia Cortizo Baranes per a terrasses i balcons Disseny senzill i elegant Extensa gamma d’accessoris Diferents opcions de posada en obra: possibilitat d’ancoratge a forjat o cant de forjat Fàcil manteniment Àmplia gamma de...

Finestra Cor Galícia Premium de Cortizo

Finestra Cor Galícia Premium de Cortizo

Finestres d’alumini i fusta, amb la garantia Cortizo Alumini exterior i fusta interior Gran aïllament tèrmic i acústic Envidrament de fins a 40mm A més de les fustes estàndard -Roure Americà, Sapelly i Pi Melis- per acabat interior, més opcions sota comanda Gran...

Finestres practicables Cor de Cortizo

Finestres practicables Cor de Cortizo

La finestra d’alumini, amb la garantia Cortizo Versions amb i sense trencament pont tèrmic Gran aïllament tèrmic i acústic Diverses profunditats de marc Disponible amb ferramenta oculta Varietat estètica, àmplia gamma de ferramentes i tiradors Gran varietat de...

Corredisses d’alumini Cortizo

Corredisses d’alumini Cortizo

Finestres i balconeres corredisses, amb la garantia Cortizo Versions amb i sense trencament pont tèrmic Gran aïllament tèrmic i acústic Diverses profunditats de marc Disponible en versió elevable i de fulla oculta Varietat estètica amb ribets rectes, arrodonits i...

Portes d’entrada Millenium de Cortizo

Portes d’entrada Millenium de Cortizo

Portes d’alumini, amb la garantia Cortizo Versions amb i sense trencament de pont tèrmic Gran aïllament tèrmic i acústic Possibilitat d’usar-se com a porta de sortida d’emergència amb barres antipànic Disponible en versió resistent al foc Variedtat...

Persianes de lamel·les Cortizo

Persianes de lamel·les Cortizo

Persianes d’alumini practicables i corredisses Redueix la incidencia solar en les finestres, porxos i terrasses Contribueix a l’estalvi energètic. Disponible amb lamel·les fixes i amb lemel·les orientables Ideal mercat residencial Fàcil manteniment Gran...

Verandes i lluernes Cortizo

Verandes i lluernes Cortizo

Hivernacles i verandes d’alumini Cortizo Gran aïllament tèrmic Gran estabilitat i accessoris per una major seguretat Llibertat de disseny Gran resistència a la intempèrie Compatible  amb  la  resta  de  sistemes  d’alumini  Cortizo Gran varietat de colors...

Microventilació i Salubritat

Microventilació i Salubritat

La insalubritat de l’aire interior en un habitatge era fins fa poc un problema pràcticament desconegut. Les finestres tradicionals, les de tota la vida, no ajustaven correctament i l’aire es filtrava amb relativa facilitat. La circulació constant...

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía