Portes d’alumini, amb la garantia Cortizo

PuertaMillenium01
  • Versions amb i sense trencament de pont tèrmic
  • Gran aïllament tèrmic i acústic
  • Possibilitat d’usar-se com a porta de sortida d’emergència amb barres antipànic
  • Disponible en versió resistent al foc
  • Variedtat estètica amb ribets rectes i arodonits
  • Gran varietat de colors d’acabat; lacats, anoditzat, imitació fusta…

Millenium de Cortizo és un sistema de porta d’alumini, peatonal, coplanaria i de línies rectes, per entrades de locals comercials i edificis. El disseny de les portes de Cortizo garanteix gran estanquitat i aïllament, i presenta solucions de rematada a terra i trobades compatibles amb la resta de sistemes d’Alumini Cortizo.

Les Portes Millenium es poden utilitzar per configuració de sortida d’emergència amb dispositius antipànic. I també hi ha l’opció d’incorporar un automatisme per a la seva motorització que permeti obertures automàtiques abatibles.

Disponible en versió senzilla sense trencament de pont tèrmic i en versió Plus amb RPT, passant per la talla-foc que permet usar-la per a separar dos sectors d’incendi.

Un altre aspecte destacable és la seva possibilitat de combinar-les amb la gamma Cortizo Corredisses i Cortizo Finestres Practicables Cor.

PuertaMillenium02

Diferents opcions;

PuertaMillenium2000

1) Cortizo Porta Millenium 2000: Sistema de portes d’entrada amb profunditat de marc de 45mm, ample de perfileria en vista frontal entre 134-150mm (segons muntatge) i sense trencament de pont tèrmic. Possibilitat de fulles i ribets rectes i arrodonits. Una opció econòmica quan no necessitem donar resposta a grans requeriments tèrmics.

PuertaMilleniumFR-RPT

2) Cortizo Porta Millenium FR RPT: Sistema de portes d’entrada amb profunditat de marc de 80 mm, ample de perfileria en vista frontal de 155mm i amb trencament de pont tèrmic. La seva principal característica és que es tracta d’una porta tallafocs d’alumini amb classificació EI60.

PuertaMilleniumPLUS-RPT

3) Cortizo Porta Millenium Plus RPT: Sistema de portes d’entrada amb profunditat de marc de 87mm, ample de perfileria en vista frontal de 144mm i amb trencament de pont tèrmic. Les grans prestacions tèrmiques que ofereix i la seva gran capacitat d’envidrament de 54mm permeten garantir un aïllament acústic màxim.

Si desitja més informació, pot utilizar el nostre formulari de contacte

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía