Finestres i balconeres corredisses, amb la garantia Cortizo

COR-CORREDERA
  • Versions amb i sense trencament pont tèrmic
  • Gran aïllament tèrmic i acústic
  • Diverses profunditats de marc
  • Disponible en versió elevable i de fulla oculta
  • Varietat estètica amb ribets rectes, arrodonits i formant contorn bisellat
  • Gran varietat de colors d’acabat; lacats, anoditzat, imitació fusta

 

Les corredisses d’alumini Cortizo disposen d’una àmplia gamma de perfils perquè puguin adaptar-se a les demandes de cada projecte. El disseny de les corredisses de Cortizo garanteix gran estanquitat i aïllament, alhora que possibilita cobrir grans obertures de vidre.

Disponible en diverses profunditats de marc -des dels més senzills de 60mm fins als de les elevables de 140mm- que es triaran en funció de les demandes de control tèrmic que se’ls exigeixi i les mides de les fulles de les finestres.

Un altre aspecte destacable és la seva possibilitat de combinar-les amb la gamma Cortizo Portes Millenium i Cortizo Practicables Cor.

COR-CORREDERA1

Diferentes opciones;

Corredera-2000

1) Cortizo 2000 Corredissa Perimetral: Sistema de corredisses amb profunditat de marc de 60mm, ample de perfileria en vista frontal de 105mm i sense trencament de pont tèrmic . Aquest sistema presenta la possibilitat de fulles rectes, aixamfranades o corbes. Una opció econòmica quan no necessitem donar resposta a grans requeriments tèrmics; ideal galeries.

Corredera-4200

2) Cortizo 4200 Corredisses RPT: Sistema de corredisses amb profunditat de marc de 60mm, ample de perfileria en vista frontal de 108mm i amb trencament de pont tèrmic. Presenta opció estètica en fulls corba o recta. Disponible en la versió GALANDAGE que permet una obertura integral del buit a ocultar les fulles a la cambra del mur d’obra.

Corredera-4500

3) Cortizo 4500 Corredissa Elevable RPT: Sistema de corredisses amb profunditat de marc de 123mm, amplada de perfileria en vista frontal de 144mm i amb trencament de pont tèrmic. Disponible en versió elevable i també versió no-elevable, que permet realitzar corredisses econòmiques de grans dimensions.

Corredera-4600

4) Cortizo 4600 Corredissa Elevable HI RPT: Corredissa elevable que presenta el major aïllament tèrmic de tota la gamma de corredisses. Amb profunditat de marc 160mm, en vista frontal presenta seccions de 140mm de perfileria vista. En ser elevable, el lliscament de fulles pesades és òptim i la seva maniobrabilitat és molt senzilla.

Corredera-CorVision 5) Cortizo Cor Vision RPT: Corredissa de fulla oculta amb trencament de pont tèrmic. Amb profunditat de marc 116mm, en vista frontal presenta seccions de nus central de 20 mm, de nus lateral de 77 mm i de nusos inferior/superior de 57 mm. Amb possibilitat d’embotir els marcs inferiors, superiors i laterals.

Si desitja més informació, pot utilizar el nostre formulari de contacte

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía