Avantatges de les fusteries de PVC

Avantatges de les fusteries de PVC

¿Sabies que a Anglaterra, Alemanya i França el 60% de les finestres que es van instal·lar en el 2012 van ser de PVC, mentre que a Catalunya només ho van ser el 35%? Són molts els avantatges d'una finestra de PVC. En aquest article te´ls descobrim! Read more...

Per què recomanem Veka per a les seves finestres de PVC?

Per què recomanem Veka per a les seves finestres de PVC?

VEKA és el major fabricant mundial de perfils de PVC. Tots els seus perfils són Classe A i amb resistència al foc M1. Els seus ferratges perimetrals antipalanca proporcionen seguretat. VEKA atorga una garantia de 10 anys per als perfils en color blanc i 5 anys per als...

Softline 70: Finestres i portes

Softline 70: Finestres i portes

Amb el sistema de perfils Softline 70 de VEKA es dóna una salt qualitatiu pel que fa a les sèries tradicionals de PVC de 50-60mm de profunditat. Read more...

Ekosol: Finestres i portes correderes

Ekosol: Finestres i portes correderes

El sistema de perfils Ekosol per a finestres i portes lliscants, disposa de 3 càmeres en el marc i 2 en els fulls. Els seus 70mm de profunditat, juntament amb un acurat disseny, li confereixen gran resistència possibilitant la fabricació d'elements de grans...

Vekaslide: la balconera corredissa per a grans formats

Vekaslide: la balconera corredissa per a grans formats

Vekaslide és la millor opció en PVC a l'hora de cobrir grans obertures. Els seus perfils multicàmera procuren un comportament tèrmic òptim. Amb un disseny elegant, el seu perfil més fi permet aportar més llum a les estances. El sistema elevable-corredissa la fa molt...

Persianes enrotllables Eurostar

Persianes enrotllables Eurostar

El sistema per a persianes enrotllables Eurostar disposa de capialt -o caixa de persiana- amb perfils de doble paret i alta estanquitat. Aquesta solució destaca per la seva excel·lent qualitat, tant en perfils com en accessoris. Read more...

Vekasun: Persianes mallorquines de PVC

Vekasun: Persianes mallorquines de PVC

Les mallorquines de PVC VEKASUN protegeixen del sol, proporcionen intimitat, augmenten la seguretat de l'habitatge i s'adapten a tot tipus de finestres. Poden ser corredisses o practicables, de lama fixa o lama orientable, i estan disponibles en una àmplia gamma de...

Finestrons Interiors

El finestró és una petita "porta" que tanca des de la cara interior de la finestra. Proporciona total foscor i augmenta l'aïllament tant tèrmic com acústic de la finestra. Complements ideals en cases antigues o rurals. Read more...

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía