Avantatges de les fusteries de PVC

Avantatges de les fusteries de PVC

Des del punt de vista de la durabilitat i el manteniment, el PVC ofereix més prestacions que l’alumini i la fusta: l’alumini, a part de ratllar-se amb facilitat, es pot arribar a corroir, en el cas de la fusta, resulta molt sacrificat fer que llueixi com...

Per què recomanem Veka per a les seves finestres de PVC?

Per què recomanem Veka per a les seves finestres de PVC?

Veka és el major fabricant de perfils de PVC per a fusteries. Amb seu el Alemanya, està present a 4 continents a través de les seves 26 filials i les seves 16 plantes d’extrusió Des de la seva fundació el 1969, VEKA ha seguit fidel als valors que l’han...

Softline 70: Finestres i portes

Softline 70: Finestres i portes

Fusteries de PVC amb la garantia de Veka Perfils amb arestes arrodonides Sistema de perfils de 70mm de profunditat 5 cambres d’aire Doble anell perimetral de juntes de EPDM Desguàs de galzes amb dues opcions de sortida, frontal o inferior Eurocambra per a...

Ekosol: Finestres i portes correderes

Ekosol: Finestres i portes correderes

Fusteries de PVC amb la garantia de Veka Perfils d’arestes arrodonides Sistema de perfils de 70mm de profunditat Perfils multicambra Doble anell perimetral de ribet Desguàs de galzes amb dues opcions de sortida, frontal o inferior Reforç en fulla i marc dotant...

Vekaslide: la balconera corredissa per a grans formats

Vekaslide: la balconera corredissa per a grans formats

Corredissa elevable de PVC amb la garantia de Veka Ideal per a grans sales d’estar Molt bon comportament tèrmic Perfils multicàmera Doble anell perimetral de ribet Desguàs i ventilació de galzes frontal o inferior Envidrament de fins a 42mm de gruix Disponible...

Persianes enrotllables Eurostar

Persianes enrotllables Eurostar

Capialt, guies i lames de PVC amb la garantia VEKA Adaptable a finestres de PVC i alimini Perfil base autoevacuant Capçals amb parets tancades per a major entanquitat Capialt disponible en dues mides Lamas disponibles en dues mides, segons amplada d’obertura...

Vekasun: Persianes mallorquines de PVC

Vekasun: Persianes mallorquines de PVC

Les persianes mallorquines de PVC són la millor alternativa a les de fusta -que requereixen un costós manteniment anual)- i també a les d’alumini -erquè a l’estiu agafen molta temperatura i sobreescalfen l’estança-. Protegeixen del sol Proporcionen...

Finestrons Interiors

Finestrons interiors de PVC amb la garantia de Veka Un finestró és una petita “porta” incorporada a la finestra que, des de la cara interior, tanca sobre la part envidrada d’aquesta. Amb això s’impedeix el pas de la llum i s’aconsegueix...

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía