La finestra d’alumini, amb la garantia Cortizo

COR-PRACTICABLE1
 • Versions amb i sense trencament pont tèrmic
 • Gran aïllament tèrmic i acústic
 • Diverses profunditats de marc
 • Disponible amb ferramenta oculta
 • Varietat estètica, àmplia gamma de ferramentes i tiradors
 • Gran varietat de colors d’acabat; lacats, anoditzat, imitació fusta.
 • Possibilitat bicolor

Les finestres practicables d’alumini Cortizo Cor es caracteritzen per disposar d’una àmplia gamma de perfils perquè puguin adaptar-se a les demandes de cada projecte. Aquestes finestres proporcionen un gran aïllament, tant tèrmic com acústic, gràcies al seu disseny.

Està disponible en diverses profunditats de marc, anant de menys a més en funció de les demandes de control tèrmic que se’ls exigeixi i les mesures de les fulles de les finestres.

Un altre aspecte destacable és la seva possibilitat de combinar les finestres Cor amb la gamma Cortizo Portes Millenium i Cortizo Corredisses Cor Vision .

COR-PRACTICABLE

Cortizo Cor _ profunditat de marc inferior a 60mm

Cor2300

1) Cortizo Cor 2300: Perfileria amb 40mm de profunditat i sense trencament de pont tèrmic. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per presentar el contorn exterior del perfil recte. La seva òptima relació qualitat/preu fan d’aquesta sèrie una bona solució per a aquelles aplicacions en què el tema tèrmic no sigui prioritari.

Cor3000RPT

2) Cortizo Cor 3000 RPT: Sistema de finestres amb profunditat de marc de 45mm, ample de perfileria en vista frontal de 88mm i amb trencament de pont tèrmic. Possibilitat de fulles i ribets rectes i arrodonits, així com la d’incorporar ferramenta amb frontisses ocultes i de seguretat.

Cor3500RPT

3) Cortizo Cor 3500 RPT: Sistema de finestres amb profunditat de marc de 54mm, ample de perfileria en vista frontal de 87mm i amb trencament de pont tèrmic. Possibilitat de fulles i ribets rectes i arrodonits, així com la d’incorporar ferramenta amb frontisses ocultes i de seguretat.

Cor3500C16RPT

4) Cortizo Cor 3500 C16 RPT: Sistema de finestres amb profunditat de marc de 54mm, ample de perfileria en vista frontal de 99mm i amb trencament de pont tèrmic. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per presentar el contorn exterior del perfil bisellat. Sistema abisagrat de canal 16 permet optimitzar el treball minimitzant el temps d’instal·lació.

 

Cortizo Cor _ profunditat de marc 60 mm

Cor60RPT 1) Cortizo Cor 60 RPT: Sistema de finestres amb profunditat de marc de 60mm, ample de perfileria en vista frontal de 86mm i amb trencament de pont tèrmic. Possibilitat de fulles i ribets rectes i arrodonits, així com la d’incorporar ferramenta amb frontisses ocultes i de seguretat. Envidrament fins 45mm.
Cor60CC16RPT 2) Cortizo Cor 60 CC16 RPT: Sistema de finestres amb profunditat de marc de 60mm, ample de perfileria en vista frontal de 104mm i amb trencament de pont tèrmic. Possibilitat de fulles i filets rectes i bisellats, així com la d’incorporar ferramenta amb frontisses ocultes. Envidrament fins 48mm.
Cor60HojaOcultaCC16RPT 3) Cortizo Cor 60 Fulla Oculta RPT: Sistema de finestres amb profunditat de marc de 60mm, ample de perfileria en vista frontal de 63mm i amb trencament de pont tèrmic. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per la seva senzillesa estètica i presentar un perfil de fulla oculta i cantells rectes.

 

Cortizo Cor _ profunditat de marc 70 mm

Cor70CC16RPT 1) Cortizo Cor 70 CC16 RPT: Sistema de finestres amb profunditat de marc de 70 mm, ample de perfileria en vista frontal de 104mm i amb trencament de pont tèrmic. Possibilitat de fulles rectes i aixamfranades i de ribets rectes, aixamfranats i corbs, així com la d’incorporar ferramentes ocultes. L’envidrament de fins a 65 mm aporta unes excel·lents prestacions acústiques i tèrmiques.
Cor70HojaOcultaCC16RPT 2) Cortizo Cor 70 Hoja Oculta RPT: Sistema de finestres amb profunditat de marc de 70 mm, ample de perfileria en vista frontal de 70 mm i amb trencament de pont tèrmic. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per presentar el full totalment oculta des de l’exterior, de manera que no es distingeixen les zones fixes de les que disposen d’obertura. Envidrament de fins 34mm.

Per a més informació, pot utilitzar el nostre formulari de contacte

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

  Pide ya tu presupuesto

  Adjuntar plano o fotografía