[nivo category=”slides-orientables-en” number=4 effect=”fade” speed=500 pause=2500]

Avantatges de les persianes orientables o graduables

● La persiana graduable prescindeix de qualsevol necessitat de calaix interior o exterior, comú en les persianes enrotllables. D’aquesta manera la finestra desenvolupa plenament les seves propietats garantint un òptim aïllament acústic i tèrmic: persiana i finestra son completament independents.

● Les lamel•les prescindeixen d’elements d’unió verticals i es poden orientar en diferents graus d’inclinació, el que permet una perfecta regulació de la llum i proporciona una visió nítida cap al exterior preservant la intimitat en l’interior.

● La persiana graduable permet el tancament hermètic mitjançant l’encaix perfecte de les seves lamel•les. Quan la persiana està baixada s’aconsegueix un total enfosquiment a l’interior. La persiana pot apujar-se totalment, deixant completament lliure la finestra.

La persiana orientable es l’última tendència


Les persianes graduables estan disponibles en una àmplia gama de dissenys, mides, colors i anonitzats

A demès existeix l´opció bicolor, amb el que façana i interior poden combinar línies cromàtiques diferents.

En quant a motors i automatismes de persiana, existeix una àmplia gama de models: amb comandament a distància, amb polsador de paret, amb sistema de detecció de obstacles, ultra – silenciós, amb captors de vent i sol que permeten reduir la despesa energètica, o amb interruptors horaris que fan pujar i baixar les persianes a hores programades o fer simulacions de presencia per evitar robatoris.

 

 

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía