• Impedeix l’entrada de insectes
  • Molt fàcil de fer servir
  • Gran varietat de sistemes

Les mosquiteres es poden col•locar en finestres, balconeres i portes. També es poden combinar amb mallorquines o persianes. Son de molt fàcil de fer servir.
Les mosquiteres es componen d’un teixit de fibra de vidre amb un revestiment de pvc. Les guies primes de lliscament estan adaptades al color de la finestra.

Son un complement indispensable, sobre tot a l’estiu, perquè permeten ventilar i refrescar l’ estància sense risc.

La mosquitera impedeix l’entrada de mosquits, aranyes, vespes, mosques i demès insectes

Tipus de mosquiteres

Existeix una gran varietat de mosquiteres, sent les següents les més empleades:
  ● mosquitera fixa: es la opció més senzilla i econòmica, i es col•loca als llocs on no es precís accedir al exterior a través de la finestra. Existeixen diferents sistemes de fixació (xapes inox, palometa, etc.) així com un fàcil recanvi del teixit.
  ● mosquitera enrrollatble vertical o latera: es la opció més demandada a llocs on es precisi tenir accés al exterior a través de la finestra. L’ enrotllament lateral en dos fulles permet tancar balconeres fins a 2.30 mts d’ alçada i 2.20 mts d’ ample.
  ● mosquitera plisada: es la que recomanem per portes i balconeres. El seu sistema de recollida ubicat al lateral permet un ràpid accés del interior al exterior i al reves.
  ● mosquitera practicable: es fabrica tan en una como en dos fulles. El seu tancament es més hermètic i les seves frontisses reversibles.

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía