Finestres i portes d’alumini amb la garantia Technal

technal Topaze Praticable
 • Bona relació qualitat-preu
 • Sense trencament de pont tèrmic
 • Línies suaus
 • Variants Practicable i Porta d’accés
 • Envidrament de fins a 33mm en practicable i 20mm en corredissa
 • Fàcil manteniment
 • Àmplia gama de colors i texturae d’acabat

El sistema de perfils Topaze permet la realització d’un ampli ventall d’aplicacions. Les seves altes prestacions, facilitat de muntatge i bona relació qualitat-preu, fan d’aquesta sèrie una de les millors opcions per a habitatges col·lectius i edificis industrials.
Els perfils de les finestres Topaze tenen un mòdul de 46 mm, i són compatibles amb les portes de la mateixa sèrie.

A. Topaze Practicable

ventana aluminio Topaze

Disponible a tres versions ; fulla recta enrasada exterior, fulla corba enrasada exterior i fulla estàndard no enrasada exterior.
TopazePraticable03

La finestra Topaze disposa de solucions per a finestres / balconeres d’una i dues fulles practicables i oscil·lobatents, finestres abatibles, italiana, projectant, basculant, pivotant, compostos amb fixos i combinacions de les mateixes.

Aplicacions

Aplicaciones_Topaze

B. Topaze Porta d’Accés

TopazePuerta-b

Topaze és una gamma de porta que pot realitzar-se amb batent simple amb frontisses, o vaivé amb pivot a terra.
La versió Simple està disponible en 1 i 2 fulles, amb obertura interior o exterior. Les frontisses poden estar guiades a ranura (no es veuen) o bé en col·locació frontal. Disposa de gran varietat de tancaments ergonòmics i de mecanismes específics per reforçar la seguretat (pany elèctrica, cremona per a accés bombers, tanca antipànic, etc.).
La versió Vaivé també pot ser d’1 i 2 fulles, i la seva articulació es realitza mitjançant pivot amb fre regulable encastat a terra. Disposa de protecció anti pinça-dits. Principi de tancament idèntic a la porta simple acció.

 

Si desitja més informació, pot utilitzar el nostre formulari de contacte

FENSTER, empresa homologada per la Red Aluminier Technal

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

  Pide ya tu presupuesto

  Adjuntar plano o fotografía