Capialt, guies i lames de PVC amb la garantia VEKA

CapialzadosEurostar0
 • Adaptable a finestres de PVC i alimini
 • Perfil base autoevacuant
 • Capçals amb parets tancades per a major entanquitat
 • Capialt disponible en dues mides
 • Lamas disponibles en dues mides, segons amplada d’obertura
 • Accionament per mitjà de cinta, torn o motor
 • Fins a 2,8m d’alçada de buit, comptant element i caixa de persiana
 • Fàcil manteniment
 • Els elements es subministren a joc amb el color dels capialts i perfils de fusteria.

 

El sistema per a persianes enrotllables Eurostar disposa de capialt -o caixa de persiana- amb perfils de doble paret i alta estanquitat. Aquesta solució destaca per la seva excel·lent qualitat, tant en perfils com en accessoris (rodaments de precisió, eixos tornejats d’acer, cinta de 18 mm, embocadures de guies estandarditzades etc.).

El capialt Eurostar existeix en dues mides; Eurostar 165 (183x183mm exterior i 165x165mm útil interior) i Eurostar 200 (220x220mm exterior i 200x200mm útil interior).

VEKA disposa de lames a joc amb el color del capialt per a la realització de les persianes. Aquestes lames es subministren en dues mides: (1) Lama K51 per obertures que, per la seva mida, necessiten lames de gran resistència i (2) Lama K37 per obertures de mides normals.

Es subministra en color blanc o textura fusta Roure daurat, Sapelly, Noguera i Verd pi.

CapialzadosEurostar

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

  Pide ya tu presupuesto

  Adjuntar plano o fotografía