Façanes lleugeres d’alumini amb la garantia Schüco

FachadasSchuco
  • Varietat d’aplicacions
  • Extens programa de tapetes, amb variants de disseny per a diferents estils de façana
  • Tres versions diferents
  • Altes prestacions tèrmiques i acústiques
  • Compatible amb els sistemes de protecció solar Schüco Grans Lamel·les
  • Facilitat de manteniment i neteja

Quan es projecta una façana amb mur cortina l’elecció dels materials que conformaran la seva estructura és essencial, ja que serà aquesta la que acabarà definint l’estètica de l’edifici. El sistema de Murs Cortina de Schüco ofereix tres versions bàsiques amb les variacions de les quals es pot donar resposta a totes les demandes creatives dels arquitectes.

A. Façanes de Muntants i Travessers

FachadasSchuco-Montantes-Travesaños

El sistema Schüco Muntants i Travessers consisteix en una retícula formada a partir de perfils muntats en horitzontal i vertical amb alt grau de prefabricació. Basat en els Schüco FW 50+ i FW 60+ hi ha solucions que garanteixen un màxim de seguretat quant energia, seguretat, automatització i disseny.

La versatilitat d’aquest sistema possibilita la realització de diferents conceptes arquitectònics -ja siguin finestrals o façanes modulars- i les diferents variants de disseny el fan adaptable als requeriments estètics dels projectes.

El mur cortina d’alumini Shuco Muntants i Travessers disposa de quatre versions diferents:

FW 50 + i FW60 +: sistemes de muntants i travessers , amb aïllament tèrmic i amb estructura vista de 50mm i 60mm respectivament. Amb ell es poden realitzar façanes verticals i lluernes amb gran ample modular i molta altura. FW 50+ permet formar lluernaris de plans inclinats i també de grans arcades.

FW 50+ S: sistema de muntants i travessers per a façanes en què es vol aconseguir l’aspecte fi d’una estructura d’acer sense prescindir dels avantatges d’una construcció d’alumini. Amb les variants de tapetes, també amb cargolat vist, es pot aconseguir una visió tècnica.

FW 50+ DK: sistema basat en el FW 50+ amb el qual s’integren elements practicables oscil·lo-batents no visibles des de l’exterior. Ofereix una modulació homogènia de la façana ja que no s’aprecia cap diferència entre els envidraments fixes, dels ampits o les finestres.

B. Façanes de Silicona Estructural

FachadasSchuco-SiliconaEstructural

El sistema Schüco Façanes de Silicona Estructural amb trencament de pont tèrmic permet la construcció de murs cortina en què l’estructura portant no és visible des de l’exterior. Amb això s’aconsegueixen solucions arquitectòniques de gran valor amb un disseny absolutament alineat de la façana. Amb aquest sistema és possible incloure elements practicables no visibles des de l’exterior. El mur cortina d’alumini Silicona Estructural disposa de tres versions diferents:

FW 50 + SG i FW 60+ SG: sistema de perfils visibles només des de l’interior – amb estructura vista de 50mm i 60mm respectivament- amb el qual es poden realitzar façanes “tot-vidre”. Amb això s’aconsegueix una visió de la façana alineada amb fines llagues, que convencen arquitectònicament tant en construccions de grans superfícies com enc petits formats.

SFC 85: sistema de perfils visibles només des de l’interior -amb estructura vista de 85mm- amb trencament de pont tèrmic, que permet elements practicables alineats i integrats a la façana. En aquest mur cortina els elements fixos i practicables tenen idèntic aspecte des de l’exterior.

C. Façanes Modulars

FachadasSchuco-Modulares

El sistema Schüco Façanes Modulars ofereix una adaptació òptima a les exigències específiques del projecte, contenint tots els components necessaris per a la fabricació i el muntatge del mur cortina. Per tant poden realitzar-se, segons la variant del sistema, elements de façana amb aïllament tèrmic amb l’aspecte exterior amb marc o silicona estructural alineat. Tot això amb gran economia gràcies a l’alt grau de prefabricació i de les possibilitats de disseny.

El mur cortina d’alumini Shuco Façanes Modulars disposa de dues versions diferents:

UCC 65: sistema modular de perfils de 65mm, altament flexible, totalment testat i que abasta tots els components necessaris per a la seva fabricació i muntatge. Una gran quantitat d’accessoris permeten la realització eficient de diferents solucions per a la façana modular.

UCC 65 SG: sistema modular flexible de gran rendiment amb perfils només visibles des de l’interior de 65mm. Els seus components, assajats per instituts independents, asseguren que totes les peces del projecte de la façana s’ajusten de manera òptima. La ventilació es garanteix mitjançant obertures integrades ( Schüco AWS 102 ).

Si desitja més informació, pot utilizar el nostre formulari de contacte

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía