Corredisses d’alumini combinables amb les finestres AWS i les portes ADS de Schüco

ASS01
 • Alta qualitat a preu òptim
 • Disponible en versions ‘amb’ i ‘sense’ trencament de pont tèrmic
 • Gran estabilitat
 • Gran aaïllament tèrmic i acústic
 • Diverses profunditats de marc
 • Disponible amb sistema de protección antirrobatori
 • Gran varietat de colors d’acabat

Les finestres ASS (Aluminium Sliding System) de Schüco es caracteritzen per la solidesa dels seus perfils i una bona mecanització, la qual cosa garanteix tancaments òptims que contribueixen activament a l’estalvi energètic. Aquestes finestres proporcionen un gran aïllament -tant tèrmic com acústic- amb poca profunditat dels perfils, i un aspecte esvelt.
Un altre aspecte destacable és la seva possibilitat de combinar les corredisses ASS amb la gamma Schüco Portes ADS i amb Schüco Finestres AWS.

Dins de la sèrie ASS hi ha variants per a poder donar resposta a les demandes de cada projecte.

ASS02

 

ASS ense trencament de pont tèrmic:

ASS-28-SC.NI

1) Schüco ASS 28 SC.NI: Perfileria sense trencament de pont tèrmic per a corredisses de petit format. Adequada per a construcció interior o en llocs on no es necessiti aïllament tèrmic. Marcs estrets per a una major proporció de part envidrada.

ASS-28-SC.NI

2) Schüco ASS 32 SC.NI: Perfileria sense trencament de pont tèrmic per a corredisses de format mitjà. Solució econòmica i amb costos optimitzats per a construcció interior o en llocs on no es necessiti aïllament tèrmic.

ASS-50.NI

3) Schüco ASS 50.NI: Perfileria sense trencament de pont tèrmic per a grans corredisses. Indicada per a divisions interiors en locals o oficines o com a pas entre zones on no es necessiti gran aïllament tèrmic, com ara hivernacles .

 

ASS amb trencament de pont tèrmic:

ASS-32-SC

1) Schüco ASS 32SC: Sistema de finestres amb trencament de pont tèrmic. Aquesta sèrie és una bona solució per estalviar espai ja que està pensada per a què les fulles puguin córrer dins del mur, de manera que l’espai s’obri totalment a l’exterior.

ASS-43-48

2) Schüco ASS 43/48: Perfileria amb trencament de pont tèrmic. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per presentar un perfil de gran qualitat i alta versatilitat. Disponible en 1, 2 i fins a 3 carrils.

ASS-50

3) Schüco AWS 50: Perfileria amb trencament de pont tèrmic. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per presentar un perfil de gran robustesa i amb poca profunditat, ideal per a grans obertures. Disponible en 1, 2 i fins a 3 carrils.

ASS-70-HI 4) Schüco ASS 70.HI: Perfileria per a corredisses-elevables amb trencament de pont tèrmic. Sistema adequat per a finestres amb grans requeriments estàtics i un màxim de superfície envidrada.
ASS-77-PD.NI 5) Schüco ASS 77 PD.NI: Perfileria amb trencament de pont tèrmic, indicada per a grans formats. Corredissa de fulla oculta, el disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per presentar el mínim ample del seu perfil central en visió frontal, i el marc perimetral ocult.
ASS-100-PS.HI 6) Schüco ASS 100PS.HI: Perfileria amb trencament de pont tèrmic, indicada per elements de gran alçada. En obrir la finestra corredissa, el full es desplaça silenciosament i en paral·lel davant del vidre fix estalviant espai interior.

 

Si dessitja més informació,  pot utilitzar el nostre formulari de contacte

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

  Pide ya tu presupuesto

  Adjuntar plano o fotografía