Lamel·les d’alumini per a la protecció solar

Lamas01
 • Protecció solar per a un major estalvi energètic
 • Disponible en versions fijxes i mòbils (accionament lineal i accionamient ocult)
 • Gran estabilitat
 • Gran varietat de fixacions
 • Varietat en mides de lamel·les
 • Posibilitat de diverses inclinacions de lamel·les
 • Gran varietat de colors d’acabat

Les lames proporcionen una protecció solar i antienlluernador des de l’exterior de l’edifici. Això suposa un important estalvi d’energia, sobretot la destinada a l’aire condicionat a l’estiu.

El sistema de grans lamel·les Schüco, a més de ser molt útil, ofereix un acurat disseny perquè s’integri a la façana i contribueixi a l’expressivitat d’aquesta. La façana i la protecció solar es fonen, amb les grans lamel·les Schüco, en una unitat harmònica.

Amb l’ampli sistema de perfils i la gran varietat de fixacions es dóna resposta a les necessitats de cada projecte.

Lamas02

Lames ALB fixes:

LamaFija

El sistema de grans lamel·les fixes és una eficaç protecció solar de gran robustesa i durabilitat. Amb una àmplia gamma en lamel·les -les mides van des de 105 a 690mm- i suports, és un sistema que es pot adaptar a cada projecte i oferir protecció contra la calor excessiva.

 Lamas ALB mòbils:

LamaMovilLineal

Accionament lineal: El sistema de lamel·les mòbils permet una gran llibertat a l’hora de controlar la incidència solar sobre la façana. Això suposa un augment del confort tant a nivell tèrmic, com lumínic. El sistema de suports ens permet una presentació flexible i fixació de les lames sense tensions.

LamaMovilOculta

Accionamentoocult: Grans lamel·les Schüco ALB, mòbils i amb accionament ocult, ofereix un sistema d’ombrejat amb una mínima separació de la façana. El gran assortiment de lamel·les buides part d’un disseny elegant i possibilita el volteig total de les lames, per a un fàcil manteniment.

 

Si desea más información, puede utilizar nuestro formulario de contacto

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

  Pide ya tu presupuesto

  Adjuntar plano o fotografía