El vidre de seguretat simple es un vidre amb càmera d’aire en el que un o ambdós vidres son vidres laminats, de tal manera que –a demès de les funcions del vidre doble- en cas de ruptura accidental, el vidre es fragmenta en trossos petits que queden enganxats al film de plàstic, reduint notablement el risc de talls i ferides en les persones.

El vidre recuitEl vidre recuit es que no ha estat temperat ni termo-endurit es coneix com vidre recuit. El recuit es el procés de refredament controlat que evita la tensió residual en el vidre, i es inherent al propi procés de fabricació del vidre flotant. El vidre recuit es pot tallar, treballar a màquina, foradar, bisellar i polir. no es un vidre de seguretat personal o física, ja que al trencar-se per accident ho fa en fragments grans i tallants, capaços de causar profunds talls i ferides molt perilloses.
Existeixen dos tipus de vidre que redueixen considerablement el risc de lesions: el vidre templatEl vidre temperat tèrmicament es aproximadament quatre vegades més resistent que el vidre recuit del mateix espessor i configuració. Si es trenca, ho fa en fragments relativament petits, que no causarien ferides greus. i el vidre laminatEl vidre laminat es composa de dos o més làmines de vidre unides per una o varies capes o films intermitjos de plàstic transparent (polivinil butiral o PVB) mitjançant calor i pressió. Si el vidre laminat es trenca accidentalment, els fragments queden enganxats al film de plàstic i es queden quiets en gran mesura, el que redueix notablement el risc de lesions i talls..El vidre temperat i vidre laminat es consideren vidres de seguretat simple, personal o física. En tancaments de carpintería de pvc i alumini s’ empra el vidre laminat.

El vidre laminat permet viure tranquil•lament a prop del vidre sense por a xocar contra ell

Aplicacions del vidre laminat

El vidre laminat s’empra en:
● escoles, centres esportius, edificis públics i hotels
● vivendes amb grans finestrals.
● envidrament de cobertes i lluernari -protegeix en cas de caiguda de trossos de vidre sobre les persones -.

En una vivenda amb una finestra a altura de carrer es necessari un vidre de seguretat simple. Per exemple: 2x3mm+12mm+4mm2 llunes de 3mm de grossor + càmera d´aire de 12mm + lluna de 4 mm grossor,on només la cara exterior es de vidre laminat.

En una llar d’infants per normativa legal ambdues cares -interior i exterior- han de portar vidre laminat de seguretat, per evitar que el vidre pugui lesionar a un nen per un cop accidental. Per exemple: 2x3mm+12mm+2x3mm2 llunes de 3mm de grossor + càmera d´aire de 12mm + 2 llunes de 3 mm grossor

El doble vidre de seguretat simple es pot combinar amb altres funcions: baixa emissivitat, control solar, aïllament acústic, auto – neteja, i seguretat anti – robatori o vandalisme.

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía