La seguretat personal te una segona vessant que es refereix – no a les lesions que pot patir una persona a conseqüència de la ruptura accidental del vidre- sinó als danys que pot patir una persona o la seva propietat com a conseqüència de la acció delictiva de terceres persones.
En aquesta segona vessant el vidre laminat exerceix una funció de seguretat i protecció molt important: contra actes de vandalisme, contra robatoris, contra trets de bala, i inclús contra les onades expansives de bombes.

El vidre de seguretat simple només ofereix un primer nivell de protecció en matèria de robatori: retarda la intrusió del delinqüent, però no la impedeix. Per un major nivell de seguretat, es deu acudir al vidre de seguretat doble

Nivells de seguretat

En funció del nivell de seguretat que es requereix, el vidre de seguretat doble pot ser fort (2 llunes de 4mm o 6mm), antirobatori (3 llunes de 4mm o 6 mm) i antibales (4 llunes de 6mm). Es molt important no només el gruix i el número de les llunes, sinó la composició i el gruix de la capa o film de plàstic intermig que uneix les làmines.

Aplicacions del vidre de seguretat doble


● ambaixades, museus, aeroports, hospitals, psiquiàtrics, centres comercials, bancs i oficines de correu.
● vivendes aïllades o en vivendes sense elements de protecció en l’exterior (balla exterior, persianes o mallorquines de seguretat)
● vivendes amb objectes d’alt valor en el seu interior
● vivendes habitades per persones amb risc específic (polítics, empresaris, periodistes, policies, alts funcionaris)
● persones que tenen una forta preferència per la seguretat i escullen el vidre de seguretat doble malgrat el seu cost econòmic més elevat

El vidre de seguretat doble pot anar amb càmera d’aire: es pot afegir un segon vidre en la cara interior i es pot combinar la seguretat amb altres funcions: baixa emissivitat, control solar, aïllament acústic, i auto-neteja.

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía