• Millora l´aïllament tèrmic i acústic de la finestra
  • Redueix la despesa en calefacció
  • Redueix la despesa d´aire acondicionat
  • Elimina l´efecte condensació

En comparació al vidre simple, el vidre doble o de càmera –també anomenat vidre climalit– constitueix un excel•lent aïllant tèrmic i acústic, amb estalvis que superen el 50%.

El vidre doble està format per dos vidres (exterior i interior) separats per una càmera d’aire deshidratat segellada hermèticament que impedeix el pas de la humitat o brutícia. La càmera d’aire redueix la transferència de calor entre interior i exterior.

Les combinacions més habituals -i econòmiques- en una finestra de vivenda solen ser: 4mm+12mm+La càmera d´aire més empreada es la de 12mm. L´ample pot anar de 6mm a 20mm. No obstant l´ample de la càmera gaira bé no produeix una diferència en l´aillament tèrmic i acústic. 4mmlluna de 4mm de gruix + càmera d´aire de 12mm + lluna de 4 mm gruix. Aquest es un vidre molt econòmic. o 6mm+12mm+4mmaquest vidre té a sobre un gran comportament acústic. S’obté aprox. un valor U de 2,5 W/m2K davant a un valor U de 5,8 W/m2K en un vidre simple.

En finestres i balconeres FENSTER desaconsella l’ús del vidre simple (sense càmera d’aire) per les seves pobres prestacions


 
Des de fa poc temps, per situacions que requereixen nivells d’aïllament molt superiors a les habituals existeix el vidre triple: s’incorpora un tercer vidre a l’interior de manera que es generen dos càmeres d’aire en comptes d’una.

El vidre doble es pot combinar amb altres funcions: control acústic, control solar, control baixa emissivitat, seguretat anti-accidents, seguretat anti-robatori o anti-vandalisme, o auto–neteja.
 
 
 
 

El vidre doble es l’opció empleada per la gran majoria dels usuaris

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía