• Redueix la quantitat de calor que absorbeix la finestra
  • Deixa passar el màxim de llum de día
  • Redueix la despesa d´aire acondicionat
  • Combinable amb altres complements de protecció solar

El vidre de control solar (també conegut com solar-e o vidre espectralment selectiu) es un vidre doble tèrmicament reforçat al que se li afegeix una fina capa transparent en una de les seves lamines, de tal manera que –a demès de les funcions del doble vidre- sense perjudicar la quantitat de llum redueix la quantitat de calor solar (energia d’onada llarga) que absorbeix el vidre i la quantitat de calor solar que passa del exterior al interior a través del vidre.

El vidre de control solar es incolor i deixa passar el màxim de llum del dia (energia d’ onada curta). Així el diferència dels vidres tintats o tenyits, que també serveixen per controlar la transmissió de calor solar, però tenen l’inconvenient que redueixen la llum i la visibilitat, i s’escalfen molt per l’elevada absorció del calor que experimenten.

El vidre de control solar es molt recomanable en països amb estius molt calorosos

Evita la sensació d’aclaparament que produeix l’excessiu calor i redueix substancialment la despesa elèctrica en l’aire acondicionat.

El vidre de control solar es pot combinar amb altres funcions: baixa emissivitat, aïllament acústic, seguretat anti-accident, seguretat anti-robatori o vandalisme, o auto-neteja.

El vidre de control solar també es pot combinar amb la instal•lació de complements de protecció solar i visual més tradicionals que redueixen la radiació directa del sol: persianes, mallorquines, gelosies, o screen cortines. Tots aquests complements –al enfosquir l’habitació- redueixen el calor solar que entra en contacte amb el vidre.

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía