• Redueix la quantitat de calor que s´escapa al exterior
  • Anul•la l´efecte “paret freda”
  • No s´en perd llum natural
  • El vidre más demanat en vivendas als EUA, Nord-Europa i Japó

El vidre de baixa emissivitat (o low-e) es un vidre doble tèrmicament reforçat al que se li afegeix una fina capa transparent en una de les seves làmines, de tal manera que –a demès de les funcions del doble vidre- impedeix que l’energia (sigui fred o calor) generada en l’interior s’ “escapi” al exterior, aconseguint un estalvi econòmic en la factura de la electricitat.
 

Avantatges del vidre de baixa emissivitat


● La baixa emisivitat anul•la l’efect “paret freda” (a l’hivern) i “paret calent” (a l’estiu): les finestres o balconeres poden augmentar de grandària i utilitzar -se més d’ a prop al deixar de convertir-se en “congeladors” o “forns”, augmentant el confort junt elles.

● La baixa emisivitat redueix la transmitància tèrmica en més d’un 60% que un vidre simple i en més d’un 30% que un vidre doble. El valor U de transmissió tèrmica amb un vidre simple es de 5.8 W/m2K, amb un vidre doble normal (càmera d’aire de 12 mm) es de 2.8 W/m2K i amb vidre de baixa emissivitat el valor U baixa a 1.8 W/m2K. El seu aspecte es casi el mateix que el d’un vidre incolor.

● La baixa emissivitat produeix una alta reflectància del calor (energia d’onada llarga) però no de la llum visible (energia d’onada curta): impedeix a la calor generant dins de l’estància “escapar-se” a l’exterior. I tot sense perdre lluminositat, així doncs permet a la llum solar travessar el vidre.

El vidre low-e es molt recomanable en països amb hiverns freds i llargs en els que es necessari aprofitar al màxim la calor generada en la calefacció interior

 
La capa del vidre de baixa emissivitat pot combinar-se també amb la capa de control solar per aconseguir, al mateix temps, les avantatges derivades de la retenció de la calor dins de l’edifici (a l’hivern) junt a les avantatges d’una reforçada reflexió del sol (a l’estiu). Així mateix el vidre de baixa emissivitat es pot combinar amb altres funcions: aïllament acústic, seguretat anti-accident, seguretat anti-robatori, o auto-neteja.

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía