vidrio acustico
  • Protegeix dels sorolls desagradables
  • Augmenta la pau a la vivenda
  • Redueix els problemes d´insomni
  • Facilita la concentració en els estudis

El vidre acústic es un vidre composat en el exterior per un vidre laminat de dos làmines unides entre sí per una capa de plàstic (PVB) dissenyada per reforçar l’aïllament acústic, una càmera d’aire, i un segon vidre interior, que pot ser un vidre simple (transparent o matitzat al àcid per preservar la intimitat) o un vidre també laminat amb funció d’aïllament tèrmic, control solar, baixa emissivitat o de seguretat.

Els decibèlis (dB) mesuren la intensitat del soroll. El nivell d’audició està fixat en 0 dB, per sota del qual l’oïda humana no percep el so. El llindar del dolor físic per l’oïda està al voltant dels 140 dB. Un avió a l’enlairar genera 130 dB. Un ambient silenciós no significa que el nivell sonor sigui 0 dB.

Una estància confortable no ha de superar els 40 dB durant el dia i 35 dB durant la nit

Amb 50 dB apareixen dificultats de concentració. En un bosc tranquil trobarem 20 dB, en una biblioteca 35 dB, en una oficina de 60-70 dBdiagrama “termómetro del ruido.

El soroll provinent d’un carrer amb tràfic rodat es de 75-80 dB. Un vidre simple atenua el soroll 20 dB. Aquest vidre no es una eficaç barrera contra la contaminació acústica.

Un vidre doble pot aconseguir una atenuació de 30-32 dB. La relació preu – rendiment d’aquest vidre doble es excepcional. Pensem que per la oïda humana cada 10 dB addicionals d’atenuació acústica significa reduir subjectivament la percepció del soroll en un 50%.

Amb un vidre doble acústic normalp.e. vidrio exterior laminado formado por dos lunas de 4 y5 mm + cámara de aire 12mm + vidrio interior laminado formado por dos lunas de 3 mm s’aconsegueix una atenuació acústica de 36-40 dB, aconseguint un aïllament acústic d’alta qualitat.

Amb un vidre doble acústic elevat s’aconsegueix una atenuació acústica de 42-45 dB, això es redueix en un 50% la percepció subjectiva del soroll respecte a un vidre doble. Aquest tipus de vidres son recomanables per llocs amb gran carga acústica.

Per aconseguir un bon aïllament acústic no es suficient amb un bon vidre acústic: a demès es essencial un muntatge professional

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía