Hivernacles i verandes d’alumini Technal

TourmalineTechnall01
  • Gran aïllament tèrmic
  • Rebliments a la carta: vidre, panells translúcids o panells opacs
  • Llibertat de disseny
  • Gran resistència a la intempèrie
  • Possibilitat d’integrar portes, estructures corredisses i practicables
  • Gran varietat de colors d’acabat

El sistema de verandes d’alumini de Technal és una solució que permet la connexió entre interior i exterior creant espais intermedis, de manera que amplia la superfície de la residència amb estances lluminoses de gran potencial.

Tots els perfils que configuren el sistema Tourmaline disposen de trencament de pont tèrmic, i permeten la integració en ell de les últimes generacions de fusteria Technal (finestres , corredisses i portes).

La inèrcia de les seves estructures es complementa amb la possibilitat d’un reforç d’acer per fer possible la realització de verandes de grans dimensions.

TourmalineTechnall02

Per optimitzar temperatura, lluminositat i confort en general, la sèrie Tourmaline disposa de diferents opcions com són la ventilació mecànica, la ventilació natural, la protecció amb estors o persianes… I per garantir una major seguretat, es pot posar la persiana de façana amb tambor de lames integrat en els mainells de la veranda.

La gran varietat de formes, des de les més simples a les més complexes -rectangulares, d’un pendent, multi-pendents, radial a 90 º, 135 º o 150 º, en forma de L o en forma de T-, donaran resposta a qualsevol demanda, tant pràctica com estètica.

TourmalineTechnall03

Si desitja més informació, pot utilitzar el nostre formulari de contacte

FENSTER, empresa homologada per la Red Aluminier Technal

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía