Hivernacles i galeries Schüco per a construir amb vidre

Veranda01
 • Gran aïllament tèrmic
 • Gran estabilitat i accessoris per a un extra de seguretat
 • Llibertat de disseny
 • Gran resistència a la intempèrie
 • Àmplia gamma de complements i accesoris
 • Compatible amb tots els sistemes d’alumini de Schüco
 • Gran varietat de colors d’acabat

Els sistemes de verandes d’alumini Shuco, a més d’assegurar la qualitat i resistència dels seus elements, aporta avantatges constructives gràcies a la seva àmplia gamma d’accessoris.

Els complements que ofereix Schüco ajuden a aportar l’extra de confort que s’aconsegueix amb una bona protecció solar i un eficaç sistema de ventilació.

Veranda02

 

Els dissenys individualitzats de les Verandes Schüco satisfan tant requeriments tècnics com estètics. En aquest sentit, disposem de tres categories perquè el seu Hivernacle s’adapti millor a les expectatives que ha posat en ell:

VerandaWA60

1) Schüco WA 60: Aquest sistema de verandes amb RPT té l’estructura exterior i elements variables que el fan apropiat per teulades inclinacions des de 7° fins a 45°. Amb aquest sistema proporcionem tots els elements que constitueixen la veranda: teulada, finestres per a la teulada, tancaments fixos, elements d’obertura corredissa o tipus acordió i el sistema de ventilació.

VerandaWI60 2) Schüco WI 60: Aquest sistema de verandes amb RPT té l’estructura interior i elements variables que el fan apropiat per teulades inclinacions des de 7° fins a 45°. Amb aquest sistema proporcionem tots els elements que constitueixen la veranda: teulada, finestres per a la teulada, tancaments fixos, elements d’obertura corredissa o tipus acordió i el sistema de ventilació.
VerandaFW50

3) Schüco FW 50+WI: Aquest sistema de verandes d’alumini amb RPT disposa d’una àmplia gamma d’accessoris -protecció acústica, vidres antirobatori, elements de ventilació, exterior, etc- que fan d’ell l’opció perfecta perquè la Veranda esdevingui un valor afegit a l’habitatge.

 

Si desitja més informació, pot utilizar el nostre formulari de contacte

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

  Pide ya tu presupuesto

  Adjuntar plano o fotografía