Fusteries de PVC amb la garantia de Veka

Softline70-2
 • Perfils amb arestes arrodonides
 • Sistema de perfils de 70mm de profunditat
 • 5 cambres d’aire
 • Doble anell perimetral de juntes de EPDM
 • Desguàs de galzes amb dues opcions de sortida, frontal o inferior
 • Eurocambra per a muntatge de ferramentes normalitzats
 • Eix de cremona a 13mm per tancadors més segurs
 • Fàcil manteniment
 • Àmplia gamma de colors d’acabat

Amb el sistema de perfils Softline 70 de VEKA es dóna una salt qualitatiu pel que fa a les sèries tradicionals de PVC de 50-60mm de profunditat.
En passar a una profunditat de 70mm en els perfils de finestra, es produeix un augment de la inèrcia d’aquesta, amb això s’aconsegueix una millora considerable a l’hora d’afrontar les sol·licitacions, sent una finestra més resistent als efectes de vent i amb menys deformació.

foto Softline 70 de Veka

Aquest sistema de perfils es comercialitza en dos formats, el Softline de línies rectes i Softline de línies corbes. La seva àmplia gamma de perfils de marc i fulla s’acompanya d’una completa línia de perfils complementaris que li donaran total llibertat a l’hora de formalitzar la seva finestra o porta de PVC.

Softline 70 línies rectes

foto VEKA-Softline 70mm recto

Softline 70 línies corbes

VEKA-Softline70mm-redondo

Amb el sistema de perfils Softline es poden realitzar portes i finestres practicables, oscil·lobatents, pivotants, plegables, projectants o fixes i combinacions de les mateixes. L’alçada de la combinació de perfils és de 109 mm.

foto Softline 70 Veka

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

  Pide ya tu presupuesto

  Adjuntar plano o fotografía