La finestra d’alumini amb RPT, amb la garantia Schüco

AWS01
 • Alta qualitat a preu òptim
 • Amb trencament de pont tèrmic
 • Gran aïllament tèrmic i acústic
 • Vàries profunditats de marc
 • Equipades amb protecció antirobatori, contra el foc i antibales
 • Posibilitat de ferratges ocults i/o electromecànics
 • Gran varietat d’acabats i textures

 

Les finestres AWS (Aluminium Window System) de Schüco presenten avantatges funcionals  amb un disseny acurat. Aquestes finestres proporcionen un gran aïllament amb poca profunditat dels perfils, i un aspecte esbelt.
Les finestres i balconeres Schüco AWS disposen de ferramentes que permeten ser accionats manualment, electromecànicament o mitjançant el control centralitzat de l’edifici.
Un altre aspecte destacable és la seva possibilitat de combinar les finestres AWS amb la gamma Schüco Portes ADS.

AWS – profunditat de marc fins a 65 mm

AWS-65b
Dins de la sèrie AWS profunditat de marc fins a 65 hi ha variants per a poder donar resposta a les demandes de cada projecte.

aws_50_ni

1) Schüco AWS 50.NI: Perfileria sense trencament de pont tèrmic, amb 50mm de profunditat. Adequada per a construcció interior i amb el mateix disseny que els sistemes que disposen de RPT permetent una percepció unitària del conjunt de fusteries presents a l’edifici.

aws50

2) Schüco AWS50: Sistema de finestres amb trencament de pont tèrmic i una profunditat de marc de 50 mm. Aquesta sèrie és una bona solució per a balconeres oscil·lobatents de fàcil accés i també com a versió de dues fulles.

aws_65

3) Schüco AWS 65: Perfileria amb trencament de pont tèrmic, amb 65mm de profunditat. Aquesta finestra seria la versió estàndard dins els la gamma AWS i es caracteritza per la seva senzillesa i per presentar el contorn exterior del perfil amb cantells rectes.

aws_65_rl

4) Schüco AWS 65RL: Perfileria amb trencament de pont tèrmic, amb 65mm de profunditat. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per presentar el contorn exterior del perfil bisellat, especialment adequat per a l’accentuació òptica dels buits del edifici.

aws_65_sl

5) Schüco AWS 65SL: Perfileria amb trencament de pont tèrmic, amb 65mm de profunditat. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per presentar un perfil d’arestes arrodonides que proporciona una solució atractiva amb línies molt suaus.

aws60_bs

6) Schüco AWS 60BS: Perfileria per a finestres de fulla oculta, amb trencament de pont tèrmic i 60mm de profunditat. En treballar amb poca profunditat i cara vista de perfil amb mínims de fins a 67mm, aquesta sèrie té un aspecte lleuger i transparent.

aws_65_bs

7) Schüco AWS 65BS: Perfileria per a finestres de fulla oculta, amb trencament de pont tèrmic i 65mm de profunditat. Les línies simples d’aquesta sèrie i una major superfície envidrada fan d’ella un opció molt bona a l’hora de fer rehabilitacions ja que les finestres cedeixen tot el protagonisme a l’edifici preexistent.

aws65_sin_barredas

8) Schüco AWS sense barreres: Aquesta perfileria, amb trencament de pont tèrmic, és la solució per deixar el llindar lliure de barreres en portes de balcons i terrasses. Per això, aquesta sèrie està especialment indicada per a residències i hospitals.

 

AWS – profundidad de marco hasta 75 mm

AWS-75b
La sèrie AWS profunditat de marc fins a 75 aspira a ser el perfecte aliat en la construcció sostenible, contribuint a l’estalvi d’energia. Per a això, possibilita zones d’aïllament ampliades, juntes del centre optimitzades i aïllament millorat del rebaix del vidre. El sistema ofereix gran varietat d’opcions per satisfer requisits de disseny individuals:

aws_70_bs_hi 1) Schüco AWS 70BS.HI: Perfileria per a finestres de fulla oculta, amb trencament de pont tèrmic i 70mm de profunditat. Sistema adequat per a finestres amb grans requeriments estàtics i un màxim de superfície envidrada.
aws_70_60_fr_30 2) Schüco AWS 70FR30: Perfileria amb trencament de pont tèrmic, amb 60 o 70mm de profunditat, per a finestres batents amb protecció contra el foc que disposen d’autotancament-mecànic en cas d’incendi.
aws_70rl_hi_s 3) Schüco AWS 70RL.HI: Perfileria amb trencament de pont tèrmic, amb 70mm de profunditat. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per presentar el contorn exterior del perfil bisellat, especialment adequat per a reformes o per l’accentuació òptica de els buits de l’edifici.
aws_70_sl_hi 4) Schüco AWS 70SL.HI: Perfileria amb trencament de pont tèrmic, amb 70mm de profunditat. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per presentar un perfil d’arestes arrodonides que proporciona una solució atractiva amb línies molt suaus.
aws_70_st_hi 5) Schüco AWS 70ST.HI: Perfileria amb trencament de pont tèrmic, amb 70mm de profunditat. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza pel disseny de les arestes exteriors arrodonides amb aparença de finestra antiga d’acer, per això resulta una bona elecció en rehabilitacions d’edificis industrials.
aws_70_wf_hi 6) Schüco AWS 70WF.HI: Aparença fina (50mm de perfil vist de front), oberta i transparent. Adequada per a la construcció econòmica de fileres de finestres amb aparença exterior de muntants i travessers.
aws_75_bs_hi 7) Schüco AWS 75BS.HI: Perfileria per a finestres de fulla oculta, amb trencament de pont tèrmic i 75mm de profunditat. La zona d’aïllament ampliada amb platina aïllant amb escuma, fan d’aquest perfil l’idoni per a aquells projectes que tenen grans exigències en aïllament tèrmic.
aws_75_si 8) Schüco AWS 75.SI: Perfileria amb trencament de pont tèrmic, amb 75mm de profunditat. La zona d’aïllament ampliada (amb platines aïllants i nucli d’escuma) garanteix un aïllament tèrmic extraordinari. Per la seva robustesa, és la sèrie perfecta per a la realització de finestres de grans dimensions.
aws_105_cc_hi 9) Schüco AWS 105CC.HI: Finestra de doble fulla (superposada) que ofereix un òptim aïllament tant tèrmic, com acústic. Disponible en obertures oscilobatent, batent, basculant, oscilológico, 2 fulles.
fe2_aws_90_si 10) Schüco AWS 90.SI+: Perfileria per a finestres de fulla oculta, amb trencament de pont tèrmic i 90mm de profunditat. La principal característica d’aquesta finestra és la de satisfer els requisits de màxim aïllament tèrmic, que fins ara estaven limitats a les finestres de PVC i fusta.

 

 

 

Si desitja més informació, pot utiliztar el nostre formulari de contacte

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

  Pide ya tu presupuesto

  Adjuntar plano o fotografía