Des del punt de vista de la durabilitat i el manteniment, el PVC ofereix més prestacions que l’alumini i la fusta: l’alumini, a part de ratllar-se amb facilitat, es pot arribar a corroir, en el cas de la fusta, resulta molt sacrificat fer que llueixi com nova -cada any cal polir, envernissar i protegir dels insectes-.

El PVC no es veu afectat pel clima o la contaminació, de manera que les finestres d’aquest material no es guerxen o descoloreixen, mantenint-se com el primer dia durant tota la seva llarga vida útil, estimada en un període superior a 50 anys.

Les finestres de PVC no es podreixen, no s’astellen, no s’escrostonen, fins i tot en cas de ratlles superficials seran fàcils de dissimular, perquè tot el color està en la massa del perfil.

Tradicionalment la fusta ha estat el material usat en l’execució de fusteries exteriors, d’aquí el seu nom: fusteria (treball realitzat pel fuster). Actualment és un material que no sol usar-se en aquest camp -a excepció de cases rústiques o restauracions de cases antigues- a causa del seu alt cost de manteniment.

veka-madera

fusteries de pvc amb l’acabat de fusta

L’alumini és un material en el qual s’han invertit molts esforços en disseny -tant a nivell estètic com a nivell tècnic- i amb el qual s’han aconseguit fusteries d’alta qualitat, gran finor estètica i grans prestacions. El Trencament de Pont Tèrmic (RPT) dels seus perfils va suposar un gran avanç en el punt més feble que tenia aquest material: aïllament tèrmic. Així i tot, en la seva fabricació es paga un alt cost mediambiental.

veka-blanco2

fusteries de pvc amb l’acabat blanc

El PVC és de les opcions més ecològiques a l’hora d’elaborar una fusteria d’exterior.

El PVC redueix el consum energètic un 45% respecte a l’alumini i un 15% respecte a la fusta, segons un estudi elaborat per la Universitat Politècnica de Catalunya. Per arribar a aquestes conclusions, aquest estudi va quantificar el consum energètic i les emissions de CO2 associades a tot el procés del cicle de vida dels diferents materials -des d’extracció, producció i transport fins al reciclatge, passant pel seu ús- en la seva aplicació concreta de les finestres.

La fabricació del PVC requereix menys energia i en la seva transformació només s’emet vapor d’aigua a l’atmosfera. D’altra banda, les fusteries de PVC són 100% reciclables; un cop recuperat el material, aquest pot utilizar-se de de bell nou en aplicacions tan diverses com un simple jersei, terres de vinil d’alta resistència, mobles de Terrassa o tuberies.

Durant els processos de fabricació dels perfils de PVC se n’optimitzen les qualitats del material per aconseguir les més altes prestacions.

Per tal de millorar les característiques tèrmiques dels perfils de PVC, aquests incorporen càmeres en el seu disseny que divideixen l’espai interior de manera que les temperatures extremes de fred o calor a l’exterior no arriben a estar en contacte amb la temperatura de confort a l’interior de l’habitació.

El disseny de les parets interiors del perfil està pensat perquè li confereixin estabilitat i resistència. Per altra banda cal tenir en compte que, a diferència d’altres materials usats per fer finestres, en els perfils de PVC les unions són soldades; això li dóna continuïtat al material i aporta una major resistència a les cantonades.

Les finestres de PVC tenen les 4 cantonades electrosoldades, i són totalment impermeables a filtracions d’aigua i aire a través d’aquest delicat punt.

veka-acabados

fusteries de pvc seccionades on es poden veure les cambres d’aire | acabats

Les fusteries de PVC disposen d’una àmplia gamma de colors. No obstant això, ha estat en les imitacions de fusta on s’han aconseguit resultats i textures més espectaculars.

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía