Les persianes mallorquines de PVC són la millor alternativa a les de fusta -que requereixen un costós manteniment anual)- i també a les d‘alumini -erquè a l’estiu agafen molta temperatura i sobreescalfen l’estança-.

 • Protegeixen del sol
 • Proporcionen intimitat
 • Tenen una llarga vida útil
 • Aumenten la seguretat antirrobatori
 • S’adapten a tot tipus de finestres
 • Lama fixa o lama orientable
 • Apertura practicable o corredera
 • Amplia gama de colors

 

Mallorquina de lama fixa

lama fija Veka

Perfils de d’arestes arrodonides de 52mm de profunditat. Les dimensions màximes del full arriben a 700x2400mm, i aquestes compten amb un perfil de sòcol que possibilita l’aplicació de fixos cecs, maximitzant la rigidesa del bastidor.

Les lames fixes compten amb una altura de 50mm i la separació entre elles (a eix) és de 45mm. El solapament entre lames, juntament amb l’orientació d’aquestes, permet limitar eficaçment el cabal de llum incident a l’interior de l’edifici a través de les finestres, alhora que exerceix una acció de regulació tèrmica.

 

Mallorquina de lama orientable

Lama orientable Vekasun

Utilitzant el mateix sistema de perfils que el de les Mallorquines de lama fixa, aquestes incorporen unes lames de major mida, el disseny i la rotació de les quals possibiliten un perfecte control sobre la graduació del cabal de llum incident a l’interior de l’estada.

Les lames orientables compten amb una altura de 71mm i la separació entre elles (a eix) és de 60mm. El perfil de lama final permet ajustar de forma simple la fracció de lama restant del bastidor.

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

  Pide ya tu presupuesto

  Adjuntar plano o fotografía