Practicables, corredisses i portes d’alumini amb la garantia Technal

Soleal01
 • Sistema de perfileria modular de 55mm
 • Amb trencament de pont tèrmic
 • Varietat de versions i aplicacions
 • Altes prestacions tèrmiques i bon comportament acústic
 • Doble anell perimetral de juntes
 • Fácil manteniment i neteja
 • Àmplia gama de colors i textures d’acabat

El sistema modular de perfils Soleal permet la realització d’un ampli ventall d’aplicacions, donant total llibertat a l’hora de formalitzar la seva finestra o balconera d’alumini amb trencament de pont tèrmic.
El disseny dels perfils Soleal es caracteritza per l’esveltesa de les seves seccions; tendeix a la discreció, a oferir una major superfície envidrada i, amb això, major entrada de llum i transparència.

El sistema Soleal és una opció adaptable a tot tipus de projectes

A. Soleal Practicable

ventana soleal de technal

Amb el sistema Soleal Practicable, podem fer finestres i balconeres practicables, oscil·lobatents, abatibles, projectants, fixes i combinacions entre elles.
Amb el fet de tenir la possibilitat de disposar de fulla visible o oculta, Soleal Practicable presenta l’avantatge de poder optar a tres versions distintes (totes elles combinables entre si), permetent envidraments de fins a 42mm en el cas de la fulla Vista i de fins a 32mm a les versions de fulla Oculta i fulla Mínima.

Soleal Vista                              Soleal Mínima                              Soleal Oculta

Soleal_tres-opciones2

Amb Soleal Oculta versió Equilibre, Technal dóna resposta a aquelles demandes arquitectòniques que requereixen una mateixa estètica per a panys fixes i tracticables. Amb Equilibre s’aconsegueix una vista exterior de 66mm d’alumini homogeni en tot el conjunt.

B. Soleal Corredissa

SolealCorredera01-b

El sistema Soleal Corredera disposa de trencament de pont tèrmic i els perfils complementaris són comuns amb la resta de la sèrie, fet que les fa combinables.
Els marcs poden ser de 2 a 4 rails, amb posibilitat de 1 a 3 fulles corredisses (i combinacions). Totes aquestes aplicacions estan disponibles amb drenatge ocult i amb o sense perfil de terra PMR (persones amb mobilitat reduïda). El perfil PMR garanteix la total accessibilitat a través de les obertures amb corredisses Soleal.

C. Soleal Porta d’Entrada

SolealPorta01-b

La Porta Soleal segueix la línia estètica dels perfils de la resta de la sèrie -amb els quals és combinable- i uneix elegància i robustesa amb les prestacions tèrmiques i acústiques inherents al sistema.
Composta per perfils de mòdul 55 mm de tres càmeres, està especialment dissenyada per suportar grans pesos, fet que fa de Soleal l’opció ideal a l’hora de fer portes d’entrada -tant d’edificis d’habitatge com d’edificis públics- que requereixin grans dimensions.

Resum d’Aplicacions

Aplicaciones_Soleal

Si desitja més informació, pot utilitzar el nostre formulari de contacte

FENSTER, empresa homologada per la Red Aluminier Technal

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

  Pide ya tu presupuesto

  Adjuntar plano o fotografía