Baranes de vidre per a balcons, terrasses i escales

Barandilla01
  • Varietat d’aplicacions
  • Versions de balustres o de vidre estructural
  • Baranes modulars que permeten combinar productes de diversos sistemes
  • Amb més de 4.000 peces per total llibertat a l’hora de dissenyar
  • Àmplia varietat de passamans
  • Senzill manteniment i neteja

Amb el sistema de baranes modulars Q-Railing podem oferir un producte d’altes prestacions tant tècniques com estètiques. I amb la garantia que ofereix aquesta empresa alemanya, líder mundial en el sector, assegurem les baranes més resistents i segures del mercat.

Amb el seu ampli ventall de peces i la possibilitat de combinar els productes de diversos sistemes es poden aconseguir baranes úniques i adaptables a qualsevol projecte o lloc d’aplicació (residencial, hoteler, edificis públics, centres i espais comercials, estadis de futbol, museus, etc).

A. Sistemes de baranes amb muntants

Q-line01

d-line100 1) D Line: Sistema de muntants i de balustres ultraplanas que converteix els seus panells de vidre en una superfície aparentment ininterrompuda. Qualitat excel·lent, modularitat avançada i estètica intemporal. Aquest sistema no té cargols visibles.
q-line100 2) Q Line: Sistema de muntants i de balustres de secció rodona que es caracteritza per un disseny net i un acabat d’acer inoxidable. Q-line inclou una àmplia gamma de components modulars prefabricats d’alta qualitat.
square-line100  3) Square Line: Sistema de muntants i de balustres de secció rectangular i un acabat d’acer inoxidable. La modularitat d’aquest sistema de balustres li permet combinar els seus components amb qualsevol altre sistema Q-Railing.
quickrail100 4) Quickrail: Dins de cada muntant hi ha un rail amagat, la qual cosa facilita la seva instal·lació. Per això, els components que uneixen els muntants simplement llisquen i s’asseguren. El seu aspecte és més industrial.
ultrarange 5) Ultrarange: Aquesta línia constitueix una gamma de productes d’acer inoxidable 2205, cosa que la fa ideal per a zones costaneres. Tant el seu sistema de muntatge com el material de què està feta són altament resistents.

 

B. Sistemes de baranes de vidre estructural

EasyGlass

d-line-block-easy-glass100 1) D Line Block Easy Glass: Sistema de vidre estructural amb un sol ancoratge vertical. Amb el seu disseny minimalista s’aconsegueix una barana amb la màxima transparència i menor impacte visual.
easy-glass100 2) Easy glass: Sistema de vidre estructural amb suports a base de “sabates”, pinces per a terres i adaptadors. Amb un acabat senzill i elegant, aquest sistema li ofereix la transparència ideal per a cada espai, ja sigui interior o exterior.

 

C. Sistemes de passamans

Pasamanos

d-line-handrail100 1) D Line Handrail: Sistema de passamans en què les fixacions queden ocultes entre el suport i el passamans. Amb l’exclusiu component Omnibend s’ajusta fàcilment a qualsevol angle in situ. Entre les opcions hi ha solucions per a les connexions de vidre i paret, flexions i acabats per crear un disseny continu.
u-easy-glass100 2) Tubos en perfil U Easy Glass: Passamans per baranes de vidre estructural en la qual aquest exerceix de rematada. Consisteix en tubs de perfil U i disposa d’una àmplia gamma de formes i materials, incloent accessoris com connectors i acoblaments terminals. La instal·lació sobre vidre és fàcil i no cal soldar.
q-hand-rail100 3) Q Handrail: Sistema de passamans amb gran selecció de tubs, suports, connectors i altres accessoris per a múltiples possibilitats de disseny. De seccions rodones, quadrades o planes; fixats a la paret, vidre o muntant vertical; amb fixacions visibles o invisibles…
bendywood100 4) Bendywood: Passamans de fusta que permet doblegar-lo manualment o amb una simple màquina de curvatura de tubs. La fusta de qualitat Bendywood es pot processar com és habitual -amb adhesiu, trepant, cargols, etc- i es pot serrar, polir i tenyir per donar un acabat personalitzat a la seva obra.
natural100 5) Natural: Gamma de passamans de fusta que poden usar-se en les baranes de vidre estructural per donar-li un acabat més càlid. Disponible en fusta de faig, roure i cedre; amb i sense tractament.

Per a més informació, pot utilitzar el nostre formulari de contacte

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía