La porta combinable amb les finestres Schüco AWS

ADS01
  • Alta qualitat a un preu òptim
  • Gran aïllament tèrmic i acústic
  • Diverses profunditats de marc
  • Gran llibertat de creació i amb possibilitat de solucions especials
  • Posibilitat de ferratges ocults i/o electromecànic
  • Gran varietat de colors d’acabat

 

Les portes ADS (Aluminium Door System) de Schüco estan pensades per a satisfer tant exigències funcionals -aïllament tèrmic, acústic, seguretat-, com exigències de disseny.
Les portes Schüco ADS disposen de versions sense i amb trencament de pont tèrmic, així com equipaments de seguretat per garantir la protecció antirobatori, la resistència al foc i la protecció antibala.
Un altre aspecte destacable és la seva possibilitat de combinar les portes ADS amb la gamma Schüco Finestres AWS, en tots els seus acabats de profunditats i arestes.

ADS – profunditat de marc fins a 65 mm

ADS-60

Dins de la sèrie ADS profunditat de marc fins a 65 existeixen variants per a poder satisfer un ampli ventall de demandas:

ads50_nix_100x100

1) Schüco ADS 50.NI: Perfileria sense trencament de pont tèrmic, amb 50mm de profunditat. Adequada per a la construcció interior i amb el mateix disseny que els sistemes que disposen de RTP. La seva robusteza permet fer portes de tota l’alçada de la planta.

ads_65_100x100

2) Schüco ADS 65: Perfileria amb trencament pont tèrmic, amb 65mm de profunditat. Aquesta porta es caracteritza per la seva senzillesa i per presentar un contron exterior del perfil amb arestes rectes. Es adequada per a solucions econòmiques d’entrades amb molt bon aïllament tèrmic.

ads65_rlx_100x100

3) Schüco ADS 65RL: Perfileria amb trencament pont tèrmic, amb 65mm de profunditat. Els perfils amb arestes bisellades d’aquesta sèrie fan d’ella la opció idónea per a l’accentuació òptica dels buits de l’edifici.

ads65_sl_100x100

4) Schüco ADS 65SL: Perfileria amb trencament pont tèrmic, amb 65mm de profunditat. La característica específica d’aquest perfil son les seves arestes arrodonides que proporcionen una solució senzilla de línies suaus.

ads_65_hd_100x100

5) Schüco ADS 65HD: Aquesta perfileria es caracteritza per la seva gran resistència, robusteza i durabilitat. Està especialment dissenyada per a ser usada en portes que tinguin grans dimensione i de molt trànsit.

 ADS – profunditat de marc des de 70 mm

ADS-70

La sèrie de Portes ADS profunditat de marc des de 70 ofereix uns alts valors d’aïllament i uns perfils especialment robustos. D’aquesta manera es converteix en la sèrie de portes idònia per a aquells edificis que exigeixen major eficiència energètica, contribuint a l’estalvi d’energia.
El sistema ofereix gran varietat d’opcions de disseny per tal de satisfer els requeriments de disseny individuals:

ads_70_hi_100x100 1) Schüco ADS 70HI: Perfileria amb trencament de pont tèrmic, amb 70mm de profunditat. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per presentar un perfil de cantells rectes.  És adequada per a solucions econòmiques d’entradas amb un molt bon aïllament tèrmic.
ADS_70_RL.HI_100x100 2) Schüco ADS 70RL.HI: Perfileria amb trencament de pont tèrmic, amb 70mm de profunditat. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per presentar el contorn exterior del perfil bisellat, detall que ajuda a l’accentuació òptica dels buits de l’edifici.
ads_70_sl_hi_100x100 3) Schüco ADS 70SL.HI: Perfileria amb trencament de pont tèrmic, amb 70mm de profunditat. Les arestes arrodonodes del seu perfil, fan d’aquesta sèrie una solución senzilla i elegant, de línies molt suaus.
ads_70_hd_100x100 4) Schüco ADS 70HD: Perfileria caracteritzada per la seva gran resistència, robusteza i durabilitat. Està especialment dissenyada per a ser usada en portes que tinguin grans dimensions i de molt trànsit.
ads_75_si_100x100 5) Schüco ADS 75SI: Perfileria amb trencament de pont tèrmic, amb 70mm de profunditat. ADS 75SI (Super Insulated) es caracteritza pel gran aÏllament tèrmic que proporciona, esdevenint la solució perfecte per a edificis que exigeixen un major estalvi energètic.
ads75_rl_si_100x100 6) Schüco ADS 75RL.SI: Perfileria amb trencament de pont tèrmic, amb 70mm de profunditat. Amb les mateixes característiques tècniques que la ADS 75SI, aquesta sèrie presenta un perfil amb cantells bisellats.
ADS_75_SL.SI_100x100 7) Schüco ADS 75SL.SI: Perfileria amb trencament de pont tèrmic, amb 70mm de profunditat. Amb les mateixes característiques tècniques que la ADS 75SI, aquesta sèrie presenta un perfil amb cantells arrodonits.
ads_75_hd_hi_100x100_1 8) Schüco ADS 75HD.HI: Perfileria caracteritzada per la seva gran resistència, robusteza i durabilitat. Està especialment dissenyada per a ser usada en portes que tinguin grans dimensions i de molt trànsit. Disponible amb una alçada de pas lliure de 3m.
ads_80_fr_30_100x100 9) Schüco ADS 80FR30: Perfils per a portes amb resistència al foc i que conserven les mateixes característiques, a nivel de prestacions tèrmiques i a nivel de disseny, que la resta de la sèries AWS amb trencament de pont tèrmic.

 

 

 

Si desitja més informació, pot utilizar el nostre formulari de contacte

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía