Brise Soleil d’alumini amb la garantia Technal

Suneal01
  • Redueix la incidència solar sobre la façana
  • Adaptable a la sèrie GEODE
  • Disponible en lames horitzontals,  inclinades  i  verticals
  • Fàcil manteniment i neteja

El sistema de control solar Suneal consisteix en una estructura de lames que queden ancorades a la façana mitjançant suports d’alumini. Amb això s’aconsegueix reduir la incidència solar sobre la pell de l’edifici, amb el consegüent estalvi energètic.

El sistema Suneal és aplicable a qualsevol façana, encara que aquesta estigui acabada.
També és compatible amb els sistemes de mur cortina de Technal

Suneal02

Per a la posada en obra de les proteccions solars Suneal, bàsicament existeixen tres solucions:
1.- En Façana: Quan el Brise-Soleil Suneal cobreix el conjunt de mur cortina amb lames fixes (de 100 fins 215mm). Una àmplia gamma d’accessoris permeten la seva fixació integrada en façana, sobre l’estructura vertical desplaçada o en solució de sostre.
2.- Estructura Independent: Quan el Brise-Soleil Suneal s’instal·la en una estructura totalment independent de la façana les possibilitats de lames s’amplien, podent-se posar: lames monoblock de 100 a 300 mm, lames compostes de 350 a 600mm, lames semielípticas de 175 a 300 mm i lames especials.
3.- Com Reixetes de ventilació: Aquestes s’integren a la perfecció en el recobriment exterior de façana i la seva aplicació pot ser sobre perfectament en una estructura de forjat de formigó o sobre estructura vertical d’acer

Les lames orientables -aplicables en estructures independents- garanteixen una eficàcia i comfort òptims

Suneal03

Technal també ofereix les lames fotovoltaiques Suneal, amb les quals -a més de tenir una eficàcia òptima en termes de protecció i ocultació- tindrà una producció elèctrica amb un rendiment del 15%. La inclinació de les lames es selecciona en funció de l’orientació de la façana i la zona geogràfica.

Els mòduls fotovoltaics integrats en la lama Suneal són conformes a les normes IEC

Suneal04

Si desitja més informaciói, pot utilizar el formulari de contacte

FENSTER, empresa homologada per la Red Aluminier Technal

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía