• Assegura que el buit de la finestra queda a esquadra
  • Millora la sujecció de la finestra a la paret
  • Evita ratllades i taques a la finestra a l’hora de col•locar-la
  • Millora l’aïllament tèrmic i acústic de la finestra

La col•locació d’un premarc entre el buit de la paret i el marc de la finestra serveix per assegurar que els buits de les finestres queden perfectament a esquadra. Això permetrà posteriorment un encaix perfecte de la finestra amb el buit de la paret.

En una casa o edifici de vivendes amb gran número de finestres, el premarc garanteix la estandardització de tots els buits de la paret, i amb això s’estalvia temps en la instal•lació de les finestres.

El premarc és universal i serveix per qualsevol tipus de finestra, ja sigui practicable, corredissa, projectant…

                 FENSTER recomana SEMPRE utilitzar premarcs

La utilització de premarcs també serveix per protegir la finestra de ratllades i taques: la finestra es col•loca un cop acabada l’obra de paleteria directament sobre el premarc; d’ aquesta manera la finestra no es taca amb el morter al no tenir que collar directament a la obra; tampoc es taca amb el procés de arrebossat de la paret.

La utilització de premarcs té a demés de les ja mencionades, altres avantatges:
millora la estanquitat front a les filtracions d’aigua
facilita la injecció perimetral del poliuretà
facilita la col•locació del tapajuntes interior
 
 
 
 
 
 
 
 
 

    FENSTER fabrica i subministra premarcs de ferro galvanitzat a mida

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía