La porta d’entrada és com una targeta de presentació. Al escollir la porta d’entrada escollim com volem que ens percebin els demès.

La primera impressió es el que compta: la porta principal d’accés o entrada -ja sigui a una vivenda, comerç, oficina, hotel- representa la primera impressió que rebrà el visitant sobre l’estil i la personalitat del edifici i de les persones que resideixen o treballen a l’interior.

La porta té a demés una funció de seguretat essencial: protegir de les intrusions o visites indesitjades i garantir un sentiment de completa seguretat.

 

Avantatges de les portes d’entrada d’alumini i pvc

El alumini i el pvc son materials ideals per les portes:
● proporcionen estètica, diversitat de dissenys, funcionalitat, estabilitat i seguretat
● tenen un gran aïllament tèrmic i acústic, i una alta resistència a la intempèrie
● ofereixen molt bona seguretat gracies als seus panys i cilindres de seguretat, farratges anti-palanca integrats i a la confecció del seus marcs
● tenen un manteniment més senzill que les portes de fusta, i menor deformació per els canvis de temperatura
● disponibilitat en una amplia gama de colors i acabats
● gran varietat de panells, que s’adapten als diferents estils i ofereixen la possibilitat de decorar individualment cada porta.

 

La selecció de vidres es determinant per a l’aspecte de la porta d’entrada. En aquest camp existeix també una amplia gama de vidres decoratius i impresos.

Les manilles (doble, tirador fixa o manilló) i les frontisses (vistes o ocultes) de portes son un element estètic molt important, i per lo tant el seu disseny i material no s’han de descuidar.

En quant a les últimes novetats tecnològiques destaca el lector de petjades digitals, que assegura l’accés només a persones autoritzades. També existeix la possibilitat d’ obrir la porta pitjant un botó del comandament a distancia (similar al sistema de radiocontrol dels cotxes) que també facilita l’accés a casa seva.

En aquells llocs oberts al públic i amb trànsit freqüent, la porta automàtica es la solució més habitual

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía