La porta de PVC, amb la garantia Schüco

PuertaPVC
  • Inexistència de pont tèrmic
  • Gran aïllament tèrmic i acústic
  • Diverses profunditats de marc
  • Gran seguretat i qualitat
  • Varietat estètica i possibilitat de diversos tipus d’obertura
  • Gran varietat de colors d’acabat (incloent textures de fusta)

Les portes de PVC Corona Schüco uneixen qualitat, disseny i innovació. Aquestes portes proporcionen un gran aïllament, màxima seguretat i passos de porta sense barreres arquitectòniques.

Una àmplia gamma de perfils permet, a les Portes Corona, integrar-se en tot tipus de projectes, ja siguin de rehabilitació o d’obra nova, casa a la ciutat o de camp, estil tradicional o d’alta tecnologia…
Aquest sistema de portes ofereix nombrosos tipus d’elements i formes d’obertura, per així poder donar resposta a les necessitats arquitectòniques de qualsevol projecte.

A nivell de profunditats de marc, els requeriments bàsics es compleixen amb el marc de 60mm, s’utilitza el de 70mm de profunditat per exigències elevades. Els sistemes de portes amb una profunditat de marc de 82mm constitueixen la gamma superior amb la qual se satisfan alts requeriments per a construccions que aspiren a un baix consum energètic.

Un altre aspecte destacable és la possibilitat de combinar les portes Corona amb la gamma Schüco Corona Finestres i Schüco Corona Corredisses.

PuertaCoronaSchucoPVC

 

Schüco Corona profunditat de marc 60mm

corona_as_60

Schüco Corona AS 60: Perfileria amb 60mm de profunditat, doble junta i 2 càmeres. Bona relació qualitat/preu. Hi ha diferents dissenys de ribet que permeten rehabilitacions mantenint l’estil original. Disponible en la versió Corona AS 60 Llindar KS, sense barreres arquitectòniques.

 

Shüco Corona profunditat de marc 70 mm

corona_ct_70_as Schüco Corona CT 70 AS: Perfileria amb 70mm de profunditat, doble junta i 3 càmeres. Bona relació qualitat/preu. Hi ha diferents dissenys de ribet que permeten rehabilitacions mantenint l’estil original. Disponible en la versió Corona AS 70 Llindar KS, sense barreres arquitectòniques.

 

Shüco Corona profunditat de marc 82 mm

coroan_si_82 Schüco Corona SI 82: Perfileria per a portes de 82mm de profunditat, amb tres nivells de junta i 5 càmeres. La principal característica d’aquesta porta és la seva gran capacitat aïllant i la seva seguretat. Gràcies a una àmplia gamma d’accessoris ofereixen alta compatibilitat dins el sistema Corona.

 

Si desea más información, puede utilizar nuestro formulario de contacto

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía