Veka és el major fabricant de perfils de PVC per a fusteries. Amb seu el Alemanya, està present a 4 continents a través de les seves 26 filials i les seves 16 plantes d’extrusió

Des de la seva fundació el 1969, VEKA ha seguit fidel als valors que l’han portat a ser líder mundial: qualitat, compromís amb els clients, aposta per les tecnologies d’avantguarda i una rigorosa política de protecció mediambiental.

VEKA és el major fabricant mundial de perfils de PVC per a fusteries.

  • Ferratges anti-palanca de seguretat
  • Resistència a agents químics i a l’abrasió
  • Resistència al foc Classe M1
  • Estabilitzants tèrmics i filtres ultraviolats
  • Tractament anti-estàtic
  • Reforç amb perfil d’acer interior en les estructures principals

 

La fórmula dels perfils de PVC (policlorur de vinil) que VEKA fabrica a Espanya fa que aquests estiguin especialment dissenyats per a la nostra climatologia, i incorporen estabilitzants tèrmics i filtres ultraviolats. Això dota els perfils VEKA de resistència addicional davant la major radiació solar habitual al Sud d’Europa. El resultat és un producte estable, durador i que requereix un baix manteniment.

Segons UNE EN 12608, els perfils de PVC per a finestres es classifiquen segons el seu gruix, de major a menor, en tres categories: Classe A, Classe B, Classe C.

Els perfils VEKA són de classe A, el que garanteix una major vida útil de la finestra

En ser un material soldable, les unions entre perfils no necessiten cap element addicional per acoblar-se (claus, cargols, etc). D’aquesta manera, la finestra queda perfectament estanca, sense possibilitat de filtracions i que en les ranures s’allotgi cap tipus de partícula nociva.

L’interior de les estructures principals de la finestra es reforça amb perfils d’acer que li proporcionen major robustesa. Moltes de les finestres econòmiques que es troben al mercat no disposen d’aquest reforç interior.

Els ferratges són d’alta qualitat i compleixen amb la norma UNE EN13126, assegurant una alta resistència a la corrosió dels elements. Aquestes ferramentes ens permeten qualsevol tipus d’obertura en portes i finestres -practicable, oscil·lobatent, projectant, guillotina, corredisses, corredisses paral·leles, corredisses elevables…- i a més disposem de l’opció d’usar ferratges ocults o motoritzacions.

VEKA atorga una garantia de 10 anys per als perfils en color blanc i 5 anys per als altres

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía