La finestra corredissa de fulla oculta amb la garatia Technal

Lumeal01
 • Millor aïllament tèrmic
 • Millor estanquitat
 • Millor insonorització
 • Major etrada de llum natural
 • Amb trencament de pont tèrmic
 • Envidrament de fins a 32mm
 • Marc inferior balconera compleix exigències d’accessibilitat

Les finestres corredisses es caracteritzen per tenir un important handicap: no disposar del mateix comportament tèrmic i acústic que les finestres practicables.

LUMEAL és l’única finestra corredissa de fulla oculta que iguala les prestacions d’una finestra practicable.

La principal característica d’aquesta corredissa de fulla oculta és la seva perfileria fina. En vista frontal només es veuen 68mm d’alumini del perfil: un 55% més fi que el perfil d’una finestra corredissa tradicional.

Aquesta reducció al mínim del perfil suposa un increment zona envidrada (del 8% al 14%) i, per tant, més llum natural a l’estança.

LUMEAL és una finestra minimalista en la qual es sumen estètica i grans prestacions

LUMEAL disposa de doble i triple rail, així com la possibilitat de combinar fulles corredisses amb fulles fixes. Amb això és possible crear grans superfícies de vidre de fins a sis fulles i amb unes mides màximes de 2,7 x 4,5 metres.

lumeal03

El Trencament de Pont Tèrmic redueix les pèrdues tèrmiques d’aquesta corredissa, repercutint directament en un notable estalvi energètic, tant en calefacció com en aire condicionat.

Per garantir l’estanquitat, LUMEAL substitueix les juntes tradicionals per juntes de TPE entre les dues fulles, aïllant així les estances del fred i la calor.

 

Si desitja més informació, pot utilizar el nostre formulari de contacte

FENSTER, empresa homologada per la Red Aluminier Technal

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

  Pide ya tu presupuesto

  Adjuntar plano o fotografía