Portes i finestres d’acer amb trencament de pont tèrmic

  • Ideal per a edificis d’ús intensiu
  • Trencament de pont tèrmic
  • Finestres i portes amb els mateixos perfils
  • Possibilitat de ferramentes ocultes
  • Acabat acer inoxidable

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gràcies a la seva resistència, l’acer és ideal per a edificis d’ús intensiu, com ara escoles, hospitals, hotels, centres esportiu, etc…

Amb aquest sistema podem fer portes practicables, plegables i corredisses, i finestres practicables, oscil·lobatents, abatibles i osciloparal·leles. Les ferramentes poden ser amb elements vistos o bé ocults, en què només s’aprecia la maneta. El perfil de les portes i finestres és el mateix, la qual cosa permet donar unitat a l’espai.

La sèrie Janisol disposa de perfileria resistent al foc EI-30, EI-60, EI-90 i EI-120

La sèrie JANISOL disposa de les següents VARIANTS:
 

A. Janisol HI

JANISOL HI és la novetat d’aquest 2013. El sistema HI Janisol estableix nous estàndards quan a l’aïllament tèrmic gràcies al triple vidre i a les barres d’aïllament d’alta tecnologia a base de poliuretà reforçat amb fibra de vidre. És ideal per climes molt freds i amb temperatures molt baixes al hivern.

2JanisolHI
 

B. Janisol Primo

JANISOL PRIMO ofereix la possibilitat de fabricar finestres d’acer amb trencament de pont tèrmic amb una profunditat de muntatge de només 60 mm. El muntatge i la fabricació de Janisol Primo, en combinació amb sistemes de Janisol, se simplifiquen mitjançant l’ús de seccions transversals de perfil idèntiques.

3JanisoPrimo
 

C. Janisol Arte

JANISOL ARTE ha estat especialment desenvolupat per a la renovació de les finestres d’edificis industrials, d’estil Bauhaus, que es caracteritzaven pels seus perfils extremadament fins.

Amb els perfils Janisol Arte es poden reposar els tancaments sense renunciar a l’estètica ni al confort, ja que la seva secció mínima disposa de trencament de pont tèrmic.

4JanisolArte

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía