HotelCondesBcn-01

Hotel Condes de Barcelona

Ubicació: Barcelona
Any de la reforma: 2014
Promotor: Hotel Condes de Barcelona

Claraboia, baranes de vidre i caixes d’ascensors panoràmics: Fenster

L’Hotel ocupa un antic palauet del segle XIX situat en un emplaçament immillorable a Passeig de Gràcia. L’edifici ha estat objecte de rehabilitació i reforma per crear un hotel modern i funcional sense renunciar a la singularitat del passat.
Fenster va participar en l’obra de reforma de l’hall, realitzant la claraboia que li dóna llum, executant les baranes de vidre corbat sense passamans i també les caixes dels ascensors panoràmics. En tractar-se d’elements tan singulars, els treballs es van realitzar de forma artesanal amb vidre laminat de 8 + 8 .

HotelCondesBcn-02

En el cas de la claraboia, la intervenció va consistir el la substitució dels panells de policarbonat existents, per vidres laminats. Per a això es va haver de reforçar l’estructura d’acer .

HotelCondesBcn-06

Per gaudir del recorregut vertical de l’hall, els ascensors són panoràmics. Les seves caixes són de vidre laminat sense muntants i siliconats a testa.

HotelCondesBcn-05

La forma del buit central del hall obligava a adaptar les baranes a les seves corbes. Per a això es van usar vidres laminats corbs subjectes al forjat mitjançant unes platines d’acer que s’integren en el paviment .

HotelCondesBcn-04

El resultat és un espai espectacular inundat per la llum que convida a ser recorregut en totes les seves direccions.

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía