• Obertura total del buit
  • Fantàstic aïllament tèrmic i acústic
  • Amb modalitat oscil•lo batent

Finestra Practicable Estàndard

La ventana practicable proporciona una obertura total del buit. Gira sobre farratges situats en un dels laterals de les fulles, generalment cap al interior del edifici. Es habitual que estiguin col•locades en el pla interior de la façana, el que permet el seu total d’ obertura, podent girar 180°.Es possible l’obertura al costat esquerre o al dret.

La finestra practicable posseeix unes qualitats d’aïllament tèrmic i acústic molt elevades gracies a la gran estanquitat que proporcionen el seu tancament hermètic de pressió i als farratges en tot el perímetre de la fulla i la major quantitat de punts de tancament al marc.

Aquesta finestra està disponible en pvc i en alumini. En aquest últim material, també està disponible amb ruptura de pont tèrmicL’alumini es un excel•lent conductor del fred i del calor, i no es eficaç com aïllant tèrmic.
La “ruptura de pont tèrmic” (RPT) consisteix en evitar que la cara exterior de la finestra i la interior tinguin contacte entre sí mitjançant la col•locació d’un separador de goma entre el perfil exterior i el perfil interior, eliminant així la conducció i augmentant l’aïllament.
Una altre avantatja de la RPT es que millora l’aïllament acústic de la finestra.
i pot triar-se amb fulla vista o fulla oculta. Es possible l`acabat bicolor.
Es recomanable emprar un vidre de càmeraEl vidre de càmera – també anomenat vidre doble, doble envidrament i inclús climalit – es un vidre format per al menys dos peces de vidre (interior i exterior) separades per una càmera d’aire deshidratat garantida per un doble segellat.
El vidre de càmera constitueix un excel•lent aïllant tèrmic i acústic en comparació al vidre simple. Els vidres simples son els formats per un únic vidre, i son recomanables per arquitectura interior (portes de vidre interiors, elements divisoris, miralls, separadors d’ambients, vidres decoratius) i exterior (integrats en baranes per balcons o terrasses).
per millorar l’aïllament acústic.

La finestra practicable es la més demanada

 

Finestra Practicable Oscil•lobatent

Existeix una variant de la finestra practicable quan se li afegeix un farratge oscil•lobatent.

La finestra practicable oscil•lobatent es una solució molt demandada, ja que permet obrir la finestra en dos posicions i permet una ventilació sense corrents d’aire que no pot proporcionar la finestra practicable estàndard.

Aquest tipus de finestra posseeix en el seu lateral uns farratges que possibiliten un eix de gir alternatiu, que permet obrir la finestra en eix horitzontal o vertical. La finestra s’ obre depenent de la direcció en la que girem la maneta; si obrim girant cap avall, la finestra s’obre completament cap al interior i en sentit horitzontal; si obrim girant la maneta cap a dalt, la obertura serà idèntica a la de la finestra abatible, amb obertura limitada inclinant-se la finestra verticalment cap al interior.

El seu cost es més elevat ddegut a que els farratges son més complexes. Generalment les finestres oscil•lobatents permeten una superfície envidrada lleugerament més reduïda que les finestres practicables estàndards.

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía