Finestra i porta d’alumini sense trencament de pont tèrmic amb la garantia Technal

Unno01
 • Sense trencament de pont tèrmic
 • Envidrament de 6 a 38 mm
 • Coplanar a l’exterior en fulla corba o recta
 • Possibilitat de ferramenta ocult
 • Possibilitat de finestró interior integrada
 • Àmplia gamma de colors i textures d’acabat
 • Possibilitat de bicolor i ferramenta en el color de la finestra

La sèrie UNNO, sense trencament de pont tèrmic, està pensada per a projectes les fusteries dels quals no requereixin unes elevades prestacions tèrmiques i acústiques.

El seu mòdul constructiu de 50 mm en marc i 58 mm en el full es complementa amb múltiples perfils de reforç, la qual cosa la converteix en una sèrie apta per posar en buits de grans dimensions.

Unno compta amb les següents aplicacions: finestres d’1 i 2 fulles amb obertura interior o exterior, balconera, porta reforçada i porta vaivé.

Unno02

UNNO ofereix múltiples possibilitats de composició adaptant-se a qualsevol projecte

Unno_ventana

1) Finestra: A nivell estètic disposa d’una àmplia gamma de perfils de disseny recte o corbat. Fulles enrasades amb els marcs: Costat exterior en obertures a l’interior, costat interior en obertures a l’exterior. Possibilitat d’incorporar microventilació.

Unno_puerta

2) Porta: Concebuda per a un ús intensiu, la porta reforçada es presenta amb una estètica coplanar tant a l’interior com a l’exterior. Es tracta d’una porta abatible, d’obertura interior o exterior i una o dues fulles. Disponible, també en sistema vaivé.

Aplicacions

Aplicaciones_Unno

Si desitja més informació, pot utilitzar el nostre formulari de contacte

FENSTER, empresa homologada per la Red Aluminier Technal

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

  Pide ya tu presupuesto

  Adjuntar plano o fotografía