La resistència que proporciona l’acer fa que puguem fabricar finestres i portes de grans dimensions, cosa que no és possible ni amb el PVC ni amb l’alumini

 

1.- Rehabilitació i reforma d’edificis antics

Les fusteries d’acer Jansen estan recomanades en rehabilitacions i reformes d’edificis existents; sobretot en els canvis d’ús d’antics edificis industrials en habitatges o estudis, i en les obres d’edificis catalogats.

En rehabilitació se sol plantejar el dilema entre preservar al màxim l’estètica i essència de l’edifici per una banda, i per l’altre el donar compliment als requeriments normatius i de confort actuals.

En aquest sentit, l’acer pot assumir un paper de gran rellevància gràcies als avantatges que ofereix per les seves característiques i per les possibilitats de disseny.

Foto

El perfils dissenyats per Jansen permeten seccions molt petites alhora que garanteixen una total resistència.

En concret, la sèrie Janisol Arte, està especialment dissenyada per a la rehabilitació de tancaments envidrats industrials o de lofts, típics de l’Estil Bauhaus.

Foto

2.- Obra nova

Per a l’obra nova les fusteries d’acer també ofereixen una sèrie de prestacions que no es poden aconseguir ni amb l’alumini ni amb el PVC.

A aquesta imatge podem veure la Biblioteca Jaume Fuster, obra de l’arquitecte Josep Llinàs, els tancaments envidrats de la qual s’executaren amb el sistema Janisol.

Foto

Amb una fusteria d’acer podem podem utilitzar la mateixa perfileria tant per a portes com per a finestres, sense canviar de perfileria i amb independència de les mides dels diferents elements.

Foto

3.- Per a divisòries interiors

Les fusteries d’acer poden servir, no només per a tancaments exteriors, sinó que també es poden usar per fer divisions interiors de vidre.

En aquest cas es podria usar el sistema Economy sense trencament de pont tèrmic, ja que no caldria .

Foto

4.- Versàtil i combinable

Per als diferents tipus d’obertura, compta amb una àmplia gamma de panys i ferramentes.

Si volem donar una major unitat al conjunt de l’edifici, és important tenir present que les diferents sèries de Jansen són combinables ja que totes tenen el mateix aspecte visual.

Així, si en un lloc necessitem una porta de protecció contra-incendis, es veurà igual que una altra que no necessita aquesta característica, i el mateix entre sistemes amb trencament i sense trencament de pont tèrmic.

Foto

5.- Habitatge particular

A nivell domèstic l’ús de fusteries d’acer no està molt estès, però és molt interessant en aquells casos en què la casa disposi de grans obertures.

Amb una secció mínima d’acer podem solucionar tancaments fixes i practicables.

Foto

I quan vulguem fer una veranda, els sistemes combinables de Jansen permeten acabats com el de la cuina de la foto (com recordant els antics hivernacles) però amb tot el confort d’un bon aïllament i tancaments hermètics.

 

6.- Durabilitat

Els detractors solen atribuir a la fusteria d’acer el desavantatge que amb el temps poden sorgir problemes d’oxidació. Això no és cert avui en dia amb Jansen. La durabilitat de la fusteria d’acer de Jansen ve garantida gràcies al tractament anti-corrosió (tant per la cara exterior, com per la cara interior del perfil) i als acabats lacats en diverses textures i multitud de colors.

 

 

 

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía