La finestra de PVC, amb la garantia Schüco

VentanaPVC
 • Inexistència de pont tèrmic
 • Gran aïllament tèrmic i acústic
 • Vàries profunditats de marc
 • Equipades amb protecció anti-robatori
 • Passos de porta sense barreres arquitectòniques en balconeres
 • Varietat estètica, àmplia gamma de ferratges i tiradors
 • Gran varietat de colors d’acabat (inclou textures de fusta) i acabat alumini

Les finestres de PVC Corona Schüco uneixen qualitat, disseny i innovació. Aquestes finestres proporcionen un gran aïllament, tant tèrmic com acústic, gràcies a les característiques intrínseques al material i al seu acurat disseny.

Gràcies a l’àmplia gamma de perfils, les finestres Corona ofereixen la màxima llibertat a l’hora de planificar les obertures en qualsevol projecte.
A nivell de profunditats de marc, els requeriments bàsics es compleixen amb el marc de 60mm, i s’utilitza el de 70mm de profunditat per exigències elevades. Els sistemes de finestres amb una profunditat de marc de 82mm constitueixen la gamma superior amb la qual se satisfan alts requeriments per a construccions de baix consum energètic.

Un altre aspecte destacable de les finestres Corona és la seva possibilitat de ser combinades amb la gamma Schüco Corona Portes i Schüco Corona Corredisses.

VentanaCoronaSchucoPVC

Schüco Corona profunditat de marc 60mm

corona_as_60

1) Schüco Corona AS 60: Perfileria amb 60mm de profunditat i doble junta. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per presentar el contorn exterior del perfil bisellat. Les seves grans prestacions i bon preu, fan d’aquesta sèrie una bona solució tant per a obra nova com per a rehabilitació.

corona_as_60_topalu

2) Schüco Corona AS 60 Top Alu: Sistema de finestres amb profunditat de marc de 63,5mm i doble junta. La principal característica d’aquesta finestra és que en la cara exterior disposa de tapetes d’alumini que li donen l’acabat perquè la seva estètica s’adapti a les façanes d’alumini.

 

Shüco Corona profunditat de marc 70 mm

corona_ct_70_cava 1) Schüco Corona CT 70 Cava: Perfileria per a finestres de 70mm de profunditat, amplada visual 120mm (en combinació de perfils estàndard), amb junta integrada i 5 càmeres. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per presentar un perfil de contorns suaus i cantells bisellats.
corona_ct_70_rondo 2) Schüco Corona CT 70 Rondo: Perfileria per a finestres de 70mm de profunditat, amplada visual 120mm (en combinació de perfils estàndard), amb junta integrada i 5 càmeres. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per presentar un perfil de contorns suaus i cantells arrodonits.
corona_ct_70_classic 3) Schüco Corona CT 70 Classic: Perfileria per a finestres de 70mm de profunditat, amplada visual 120mm (en combinació de perfils estàndard), amb junta integrada i 5 càmeres. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per la seva senzillesa estètica i presentar un perfil de contorns rectes i cantells bisellats.
corona_ct_70_topalu_cava 4) Schüco Corona CT 70 AS TopAlu: Perfileria per a finestres de 73,5 mm de profunditat. La principal característica d’aquesta finestra és que en la cara exterior disposa de tapetes d’alumini. Disponible en perfils Cava, Rondo i Classic.
corona_ct_70_md 5) Schüco Corona CT 70 MD: Perfileria per a finestres de 70mm de profunditat, amplada visual 120mm (en combinació de perfils estàndard), amb junta central addicional i 5 càmeres. La principal característica d’aquesta finestra l’alt aïllament tèrmic combinat amb una amplada molt fina. Disponible en perfils Cava, Rondo i Classic.

 

Shüco Corona profunditat de marc 82 mm

corona_si_82plus 1) Schüco Corona SI 82+: Perfileria per a finestres de 82mm de profunditat, amplada visual 120mm (en combinació de perfils estàndard), amb tres nivells de junta i 8 càmeres. La principal característica d’aquesta finestra és la seva gran capacitat aïllant i la seva seguretat. Disseny caracteritzat però presentar perfil de contorns suaus i cantells arrodonits.
corona_si_82 2) Schüco Corona SI 82: Perfileria per a finestres de 82mm de profunditat, amplada visual 120mm (en combinació de perfils estàndard), amb tres nivells de junta i 8 càmeres. Disposa de reforç intern amb estructura d’acer, per a més estabilitat i seguretat. Disseny caracteritzat per presentar perfil de contorns suaus i cantells arrodonits.

Si desitja més informació, pot utilitzar el nostre formulari de contacte

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

  Pide ya tu presupuesto

  Adjuntar plano o fotografía