CEIP “Mare de Deu de la Muntanya”

Ubicació: Esparreguera
Any: 2010
Arquitecte: Maria Gloria Aragó i Pont
Client: Generalitat de Catalunya
Constructora: Construcciones Perez Villora

Fabricació i instal•lació de carpinteria d´alumini: Fenster

 
Situada a la Plaça Santa Anna d’ Esparreguera, l’escola “Mare de Deu de la Muntanya” es un edifici catalogat pel Patrimoni Històric. Obra del arquitecte Josep Domènech Mansana, fou construït entre 1911 i 1929, i va obrir les seves portes per primer cop al 1931.


L´escola fou objecte d´una profunda remodelació al 2009 i 2010. De fet es va buidar completament i només es va conservar del edifici original la façana principal històrica, que va quedar suspesa a l´aire subjecta solament per uns apuntalaments. També es va aprofitar el desnivell existent entre el pati de l´escola i els carrers que envolten l´immoble, per aixecar un nou edifici adjacent i semi-enfonsat, on es troben el gimnàs i el menjador de l´escola.

El projecte presentava una significativa complexitat i fou resolt satisfactòriament per la constructora Construcciones Perez Villora. Fenster es va encarregar dels tancaments de l’exterior en alumini.

Gracies a les feines de remodelació, aquesta escola -amb tanta història- va tornar a obrir les seves portes el curs escolar 2010-11. En ella s´imparteix educació infantil a nens d’ entre 3 i 6 anys i educació primària a nens d’ entre 6 a 12 anys. En l´actualitat és una escola moderna i amb nous espais i millors serveis: gimnàs, vestuaris, cuina, menjador, aules de música i informàtica, biblioteca, etc..
 

Algunes noticies publicades d´aquesta obra:
– Vídeos sobre el procés de remodelació de l´antiga escola


original de l´escola que va obrir les seves portes a l´any 1931 i inaugurada per Francesc Macià.
 
 

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía