La finestra bàsica sense trencament de pont tèrmic amb la garantia Technal

Cital01
  • Bona relació qualitat-preu
  • Sense trencament de pont tèrmic
  • Envidrament màxim de 27mm
  • Possibilitat de posar mosquiteres, tant en fulla com en marc
  • Ideal per a climes càlids
  • Gran varietat d’acabats i textures

La sèrie CITAL ofereix un excel·lent equilibri entre prestacions i cost d’inversió. Està orientada a tot tipus d’obres tot i que, en no disposar de trencament de pont tèrmic, es perfila com el sistema ideal per a les fusteries exteriors en climes càlids.

CITAL és una finestra d’estètica simple que protegeix i ofereix confort a un bon preu

A. Cital Practicable

Cital03

Les finestres practicables Cital, amb mòdul de 40 mm i perfils de disseny exterior corb, protegeixen de les agressions externes (aigua, vent, soroll) per a un confort òptim.

Disposen d’un ampli ventall d’accessoris per garantir la seva adaptabilitat a tot tipus de projectes: Filets rectes o corbs per simple o doble vidre de 3-27 mm; oferta completa de manetes per a tots els tipus obertures -amb o sense llave- disponibles en inoxidable i alumini; punts de tancament addicionals per seguretat reforçada, etc.

Acoblament en inglet per esquadra en aliatge d’alumini garantint al mateix temps el manteniment i l’alineació dels talls per a un perfecte acabat.

B. Cital Corredissa

Cital02

La principal característica d’aquesta corredissa bàsica és el seu perfil fi, en comparació amb les corredisses de gamma similar existents al mercat. En vista frontal es veuen 76 mm en zona lateral i 41mm a zona central, de perfil d’alumini. Aquesta reducció del perfil suposa un increment zona envidrada i, per tant, una major entrada de llum natural.

Amb Cital és possible crear grans superfícies envidrades. En les corredisses CITAL, els rodaments poden ser simples o dobles (en funció del pes de la fulla), són d’agulla amb rodes de poliamida i inoxidable i reemplaçables sense desmuntar el full.

Una àmplia gamma de tancaments permet adaptar aquestes finestres a les seves necessitats específiques. Entre les prestacions d’aquesta corredissa destaca la seva estanquitat, testada d’acord amb els estàndards de la normativa europea (marcatge CE).

Aplicacions

Aplicaciones_Cital

Si desitja més informació, pot usar el nostre formulari de contacte

FENSTER, empresa homologada per la Red Aluminier Technal

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía