La lliscant de PVC, amb la garantia Schüco

CorrederaPVC
 • Inexistència de pont tèrmic
 • Gran aïllament tèrmic i acústic
 • Disponible en dues profunditats de marc
 • Equipades amb protección anti-robatori
 • Tres tipus d’obertura
 • Lliscament suau i silenciós
 • Gran varietat de colors -incloent textura fusta- i acabat alumini

Les corredisses de PVC Corona de Schüco reuneixen les mateixes prestacions de qualitat i acabats que la resta de la sèrie (portes i finestres). Aquestes corredisses proporcionen un gran aïllament, tant tèrmic com acústic, gràcies a les característiques intrínseques al material i al seu acurat disseny.

Amb les corredisses de PVC Corona es poden cobrir grans panys de vidre i es pot triar entre portes corredisses normals, corredisses elevables o oscil·lo corredisses-paral·leles (en funció dels requisits arquitectònics i l’ús previst).

Quan a profunditats de marc, per a corredisses de petit format s’usa el marc de 60 mm, i per a corredisses que exigeixin grans prestacions s’usa el de 70 mm.

Un altre aspecte destacable és la possibilitat de combinar les corredisses Corona amb la gamma Schüco Corona Portes i Schüco Corona Finestres.

CorrederaCoronaSchucoPVC

Schüco Corona profunditat de marc 60mm

as60_Pask

1) Schüco Corona AS 60 PASK: Perfileria amb 60mm de profunditat per combinar amb el sistema de Finestres Corona AS 60 com a corredissa paral·lela d’un full. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per presentar el contorn exterior del perfil bisellat.

 

Shüco Corona profunditat de marc 70 mm

ct_70_pask 1) Schüco Corona CT 70 PASK:  Perfileria de 70mm de profunditat per combinar amb el sistema de Finestres Corona CT 70 a mode de corredissa paral·lela d’un full. Aquesta corredissa està disponible en els tres dissenys de perfil: Cava (contorns suaus i cantells bisellats), Rondo (contorns suaus i cants arrodonits) i Classic (contorns rectes i cantells bisellats).
ct_70_hs 2) Schüco Corona CT 70 HS: Perfileria per a corredisses elevables, de 70mm de profunditat, multicàmera i amb llindar pla per evitar les barreres arquitectòniques. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per la seva senzillesa i elegància en presentar un perfil de contorns rectes i cantells bisellats.
ct_70_hs_topalu 3) Schüco Corona CT 70 HS TopAlu: Perfileria per a corredisses combinable amb les Finestres Corona CT 70 AS TopAlu, de 70mm de profunditat, multicàmera i amb llindar pla per evitar les barreres arquitectòniques. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza pel seu acabat exterior en alumini , i presentar un perfil de contorns rectes i cantells bisellats.
s_74 4) Schüco Corona S 74: Perfileria econòmica combinable amb la resta de sistema Corona per a finestres i portes corredisses de fins a 4 fulls. El disseny d’aquesta sèrie es caracteritza per la seva senzillesa i elegància en presentar un perfil de contorns rectes i cantells bisellats.

 

Si desea más información, puede utilizar nuestro formulario de contacto

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

  Pide ya tu presupuesto

  Adjuntar plano o fotografía