Existeix tant en pvc com en alumini àmplia varietat de colors i acabats, que possibiliten a l’usuari final i als professionals de l’arquitectura i l’interiorisme solucions per a qualsevol gust i tipus de projecte.

Moltes persones volen tenir un color per la part exterior de les seves finestres i un altre color per a l’interior de les mateixes: amb el bicolor això és possible.

L’acabat bicolor és una realitat tant en finestres de pvc com d’alumini

 

 ● A la finestra d’alumini l’acabat pot ser lacatEl lacat és un procediment de protecció de la superfície dels perfils d'alumini amb una capa de resina que pot ser aplicada en pols o líquida que serveix per preparar l'alumini per al seu posterior coloració. o anodizatL'anoditzat és un procediment de protecció de la superfície dels perfils d'alumini. Amb aquest procediment s'aconsegueix crear una capa protectora (d'òxid d'alúmina) de l'alumini. La protecció de l'alumini dependrà en gran mesura de l'espessor d'aquesta capa. Aquesta capa serveix per a protegir l'alumini de l'abrasió i la corrosió. També serveix per facilitar la coloració de l'alumini en una limitada varietat de colors. Finalment, amb el anoditzat també s'aconsegueix una major resistència i durabilitat de l'alumini. El lacat permet una major gamma de colors que l’anoditzat, la gamma de colors és força més limitada. En tots dos acabats és possible el bicolor.

 ● A la finestra de pvc l’acabat pot ser foliat. La foliació permet una àmplia gamma de colors, si bé no tan àmplia com el lacat. Així mateix l’acabat foliat permet el bicolor.
 
Entre les novetats de colors en perfils d’alumini, hem de destacar el oxicobre-que evoca l’acer tallin-, el vermell mart i el negre meteorit.

Pel que fa als perfils de PVC, hem de destacar l’èxit de les seves textures de fusta: roure daurat, noguera, sapel · li i verd pi.


 

Colors Clàssics

no images were found


 

Acabats Fusta


 

Acabats Exclusius

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía