• Obertura total del buit
  • Gran aïllament tèrmic i acústic
  • Amb modalitat oscil•lo-batent

Balconera Practicable Estàndard

La balconera practicable posseeix unes qualitats d’aïllament tèrmic i acústic molt elevades gracies a la gran estanquitat que proporcionen el seu tancament hermètic de pressió i als farratges en el perímetre de la fulla i als punts de tancament en el marc.

La balconera permet l’envidrament de grans buits. La fulla d’una balconera practicable pot tenir una altura de 1.80 mts a 2.30 mts i un ample de 60 cms a 1 mts. El farratge estarà en consonància amb el pes i inèrcies a aguantar.

Te habitualment una o dos fulles, podent ser una fulla fixa i l’altre practicable, o ambdues fulles practicables. La balconera practicable proporciona una obertura total del buit. Gira sobre farratges situats en un dels laterals de les fulles, cap al interior o el exterior de la estància. Es possible l’obertura al costat esquerre o al dret.
Està disponible en pvc i en alumini. En aquest últim material, també està disponible amb ruptura de pont tèrmic i pot triar-se amb fulla vista o fulla oculta. Es possible l’ acabat bicolor.

 

Balconera Practicable Oscil•lobatent

Existeix una variant de la balconera practicable quan se li acobla un farratge oscil•lobatent. La balconera practicable oscil•lobatent permet obrir la balconera en dos posicions i permet una ventilació sense corrents d’aire que no poden proporcionar la fulla practicable estàndard.

Aquest tipus de balconera posseeix en el seu lateral uns farratges que possibiliten un eix de gir alternatiu, de forma que des de la mateixa maneta pot optar-se per obrir la balconera al voltant d’un eix horitzontal o vertical. La fulla s’obre depenent de la direcció en la que girem la maneta; si obrim girant cap a baix, la fulla s’obre completament cap al interior i en sentit horitzontal; si obrim girant la maneta cap a dalt, la obertura serà idèntica a la de la finestra abatible o basculant, amb obertura limitada inclinant-se la fulla verticalment cap al interior.

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía