[nivo category=”slides-correderas-cat” number=4 effect=”fade” speed=500 pause=2500]

Balconera corredissa estàndard

La balconera corredissa es ideal para quan es vol aprofitar tota la visió de l’exterior. Es recomana per grans buits ja que permet un molt bon aprofitament de la llum solar, en concret amb el sistema de fulla oculta.

La balconera corredissa te una gran virtut: ocupa només el pla en el que es mou, per el que la comoditat de la seva obertura no afecta a la decoració interior, permet col•locar cortines o mobiliari i no es perd espai al voltant del buit.

Te el inconvenient que només deixa utilitzable una part del buit -generalment la meitat -. I el seu ajust es menys hermètic, per el que la seva permeabilitat al aire i aïllament acústic i tèrmic son inferiors que en la balconera practicable.

La fulla d’una balconera corredissa pot tenir una altura de 1.80 mts a 2.30 mts i un ample de 60 cms a 3.00 mts, el que permet l’envidrament de grans buits. Aquest tipus de balconera te un mínim de dos fulles, si bé es habitual balconeres corredisses de tres i quatre fulles. La obertura es molt versàtil: pot ser des de qualsevol costat, esquerre o dret o al mateix temps.

Es molt recomanable que s’ instal•lin unes bones rodes per facilitar un lliscament fàcil i suau de les fulles

Està disponible en pvc i en alumini. En aquest últim material, també està disponible amb ruptura de pont tèrmic i pot triar-se amb fulla vista o fulla oculta. Es possible l´acabat bicolor. Es recomanable emprar un vidre de càmera per millorar l’ aïllament acústic. Es possible augmentar notablement la seguretat acoblant un sistema de tancament per multipunt.

Existeixen dos variants de la balconera corredissa en funció d’ uns farratges addicionals que se li poden acoblar:

Balconera corredissa elevable

La balconera elevable està dissenyada de tal forma que en el moment del desplaçament la fulla de la balconera s’eleva lleugerament evitant friccions en els rodaments. El farratge elevable permet el lliscament de la fulla sense esforç, inclús d’ aquelles fulles de gran pes i dimensions. Així mateix, en posició oberta, la fulla elevada permet una ventilació controlada al no existir contacte de la junta amb el marc. La seguretat de la balconera elevable es pot incrementar amb el sistema de tancament per multipunt. Només disponible amb fulla vista.

Balconera corredissa oscil•lo-paralel•la

La balconera oscil•lo-paralel•la, la fulla de la qual es desplaça de la seva posició vertical cap al interior i desprès es trasllada lateralment per davant del marc en paral•lel, ofereix un sistema de tancament a pressió molt eficient, combinant el sistema corredís amb el practicable i el oscil•lobatent, en definitiva reunint totes les solucions en un mateix sistema. Només disponible amb fulla vista.

"FENSTER es dedica a la fabricació i instal·lació de finestres d'alumini, acer i PVC, vidres, murs cortina, revestiments de façana i complements de protecció solar i visual."

Què opinen els nostres clients?

Philippe D., Intel·ligència Creativa.

"No és habitual trobar a una empresa com FENSTER, que compleix els timings promesos, i no es limita a executar si no proposa millores i és proactiva."

Oriol C., Constru-Olimpic.S.A.

"FENSTER té un equip humà molt bo i molt professional, trobant sempre la millor solució tècnica en les obres"

Angel M., Amsa Arquitectura.

"Els industrials de confiança són part important de l'equip d'un projecte, i sempre m'agrada comptar amb FENSTER com a integrant del meu."

Emilio F., Arquitecto

"A FENSTER he trobat un bon assessorament tècnic per als meus projectes. La qualitat del seu equip és garantia per a una bona execució."

Victor M., Artifex Infraestruct. S.L.

"El millor que puc dir de FENSTER és que quan alguna cosa no va sortir com estava previst, van saber reaccionar i solucionar el problema."

Josep Mª B., Arquitecto Técnico

"En fusteria d'alumini confio plenament en FENSTER per la seva qualitat com pel seu servei, sense oblidar el preu, sempre competitiu."

Cati M., Arquitecta

"FENSTER és una empresa responsable i seriosa que respon amb professionalitat a les necessitats dels tècnics."

Josep B., C.Perez Villora S.A.

"FENSTER és una empresa amb la qual col·laborem des de fa molts anys. Ens dóna confiança la seva experiència per a resoldre detalls no previstos."

Esther G., Aralia S.A.

"FENSTER disposa d'un gran equip humà, molt qualificat i professional. Dóna gust treballar amb empreses així."

Toni V., Nou Castor S.L.

"FENSTER, simplement un gran equip humà i professional."

Fabio B., Imvaur S.L.

"FENSTER no és només un proveïdor, a més s'implica en el teu projecte i moltes vegades t'ajuda amb idees que aporten valor o redueixen costos."

Jaume E., Teyco S.L.

"En els últims anys FENSTER s'ha convertit en un proveïdor de confiança, capaç de fer els treballs de tancament complint amb els requisits dels nostres projectes"

Ramón M., Movir 30 S.L.

"Per la professionalitat dels treballadors i la seva cultura de servei FENSTER és, a més d'un proveïdor, un col·laborador en el qual confiar."

Eugenio J., Arquitecto

"Fa molts anys que FENSTER s'ha convertit en un col·laborador del nostre despatx, participant dels projectes i aportant solucions. "

José F., Cons. J.Riera S.L.

"FENSTER és molt competitiva, ja sigui en preus així com en execució i tenint total seguretat que els seus treballs seran executats correctament, sigui quina sigui la seva complexitat."

Albert C., Arquitecto Técnico

"A FENSTER he estat tractat amb amabilitat i respecte. El producte subministrat ha estat de molt alta qualitat. Els operaris eren molt coneixedors del seu treball."

José V., Eucariota S.L

"Quedem molt contents amb l'elaboració del producte i posteriorment agraïts amb el servei post-venda de FENSTER."

"FENSTER és líder a Catalunya en l'execució de tancaments d'exterior en habitatge unifamiliar i col·lectiu, seus corporatives, oficines, hotels i edificació pública i institucional."

Solicita presupuesto
close slider

    Pide ya tu presupuesto

    Adjuntar plano o fotografía